Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szex elsősorban a férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex elsősorban a férfiakat érdekli, jó a nő is élvezi, de azért mégiscsak pusztán egy szívesség, amit néha meg kell tenni a férfinak, hogy ne háborogjon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 16:42
 111/147 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

Mellesleg én is az a fajta vagyok, aki magában keresi a hibát először, de ugyebár van határa mindennek.

Na tessék. Akkor meg nem csoda, ha így gondolkodsz. Ne úgy tessék tekinteni erre a dologra, hogy vagy te meg van a párod. Egyek vagytok.

2011. máj. 14. 18:48
 112/147 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsánat, gyáva, tőlem fél. Akkor csak beparázott valamitől. Adtam valami olyan jelzést, ami miatt úgy érezte nem mer velem beszélni. Nem állítom magam főbűnösnek, de az én hibám is. Mondom, ha lesz egy kis időd nézd meg a Szex és New York mozifilmet (bár a válaszaidból ítélve, szerintem már láttad - bocs, nem bírtam kihagyni, ne sértődj meg :'D),az nagyon szépen bemutatja miért felel két fél a megcsalásért :)
2011. máj. 14. 18:48
 113/147 anonim ***** válasza:
100%

Na tessék. Akkor meg nem csoda, ha így gondolkodsz. Ne úgy tessék tekinteni erre a dologra, hogy vagy te meg van a párod. Egyek vagytok.

Ezzel saját magad cáfoltad meg, ha egyek vagytok, akkor a problémákért is egyként, tehát mindketten feleltek. Amivel egyébként egyetértek :)

2011. máj. 14. 18:49
 114/147 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:48

Nézd, a mozifilmeknek vajmi kevés köze van a valósághoz. :)

2011. máj. 14. 18:49
 115/147 anonim ***** válasza:
100%

Hehe,tényleg láttad? :D

Tényleg nem sok köze van hozzá, de az a jelenet igenis valósághű, nem véletlenül ajánlom én :)

2011. máj. 14. 18:50
 116/147 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:49

Hmm. Jó, ok, legyen igazad. Ha engem megcsalnának, lehet én is elgondolkodnék, de... ha úgy érzem, hogy én minden lehetőt megtettem, hogy megtudjam, hogy a páromnak hiányzik-e valami, és ennek ellenére nem mondta el, akkor ott bizony ő a gyáva.

2011. máj. 14. 18:51
 117/147 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:50

Dehogy láttam, csak már 21 évesen tudom, hogy mi a valóság és mi a képzeleet. :)

2011. máj. 14. 18:52
 118/147 anonim ***** válasza:
100%
A gyávaságnak is oka van :) Viszont való igaz, hogy nagyobb részben nem én lennék a hibás.
2011. máj. 14. 18:52
 119/147 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:52

A gyávaságnak alapvetően neveltetési okai vannak. :) Ajánlatos lenne minden embert idejekorán arra nevelni, hogy a tetteiért vállalja a következményeket. Dehát, ez Magyarország.

2011. máj. 14. 18:53
 120/147 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne :D

A jelenetben pont egy ilyen sztori van, amit a kérdező másolt be. Megcsalta a feleségét, mert az ugyanígy kezelte a szexet, elmondta bűntudatosan a nőnek, utána elhagyta a nő a pasast, majd újra összejöttek, mert ez mindkettőjük hibája volt. Szerintem életszerű, legalábbis én már láttam erre példát.

2011. máj. 14. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!