Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex elsősorban a férfiakat érdekli, jó a nő is élvezi, de azért mégiscsak pusztán egy szívesség, amit néha meg kell tenni a férfinak, hogy ne háborogjon?
A kérdező kommentje:
Mellesleg én is az a fajta vagyok, aki magában keresi a hibát először, de ugyebár van határa mindennek.
Na tessék. Akkor meg nem csoda, ha így gondolkodsz. Ne úgy tessék tekinteni erre a dologra, hogy vagy te meg van a párod. Egyek vagytok.
Na tessék. Akkor meg nem csoda, ha így gondolkodsz. Ne úgy tessék tekinteni erre a dologra, hogy vagy te meg van a párod. Egyek vagytok.
Ezzel saját magad cáfoltad meg, ha egyek vagytok, akkor a problémákért is egyként, tehát mindketten feleltek. Amivel egyébként egyetértek :)
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:48
Nézd, a mozifilmeknek vajmi kevés köze van a valósághoz. :)
Hehe,tényleg láttad? :D
Tényleg nem sok köze van hozzá, de az a jelenet igenis valósághű, nem véletlenül ajánlom én :)
A válasz megírásának időpontja: ma 18:49
Hmm. Jó, ok, legyen igazad. Ha engem megcsalnának, lehet én is elgondolkodnék, de... ha úgy érzem, hogy én minden lehetőt megtettem, hogy megtudjam, hogy a páromnak hiányzik-e valami, és ennek ellenére nem mondta el, akkor ott bizony ő a gyáva.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:50
Dehogy láttam, csak már 21 évesen tudom, hogy mi a valóság és mi a képzeleet. :)
A válasz megírásának időpontja: ma 18:52
A gyávaságnak alapvetően neveltetési okai vannak. :) Ajánlatos lenne minden embert idejekorán arra nevelni, hogy a tetteiért vállalja a következményeket. Dehát, ez Magyarország.
Hogyne :D
A jelenetben pont egy ilyen sztori van, amit a kérdező másolt be. Megcsalta a feleségét, mert az ugyanígy kezelte a szexet, elmondta bűntudatosan a nőnek, utána elhagyta a nő a pasast, majd újra összejöttek, mert ez mindkettőjük hibája volt. Szerintem életszerű, legalábbis én már láttam erre példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!