Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szex elsősorban a férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex elsősorban a férfiakat érdekli, jó a nő is élvezi, de azért mégiscsak pusztán egy szívesség, amit néha meg kell tenni a férfinak, hogy ne háborogjon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 16:42
 121/147 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:54

Ja jó. Nos, bizonyára egyedi az én felfogásom, de nálam a megcsalás nem bocsánatos bűn.

2011. máj. 14. 18:56
 122/147 anonim ***** válasza:
100%
Felelősségvállalás és gyávaság között azért van különbség. A kapcsolat egyik alapja a bizalom, ahol bizalom van, ott gyávaság nincs, tehát ha bízik bennem el fogja mondani, ha nem meri elmondani, akkor nem bízik bennem.
2011. máj. 14. 18:56
 123/147 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyedi, csak számomra furcsa. Mondjuk ettől szép a világ, hogy nem vagyunk egyformák. Én meg tudnám bocsátani.
2011. máj. 14. 18:57
 124/147 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:56

Teljesen így van.

2011. máj. 14. 18:57
 125/147 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:57

De miért furcsa?

2011. máj. 14. 18:58
 126/147 anonim ***** válasza:
100%
Mert testi dologról beszélünk és emberekről. Az emberről, aki nem tökéletes, hanem hibázik. Ez pedig egy testi élvezetforrás. Fájdalmat okozna, de megbocsátanám. Ő is követhet el hibákat, és úgy gondolom egy bocsánat mindenkinek jár. Azért nem bankrablást követett el.
2011. máj. 14. 19:00
 127/147 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 19:00

Most erről ez jutott eszembe: tévedni emberi dolog, belátni a tévedéseinket még emberibb. Megbocsátani meg isteni. De mivel én nem hiszek semmilyen istenben... :)

Szóval, számomra ez nem járható út. Ha én együtt vagyok valakivel, akkor tisztelem ő, és azon idő alatt ő nekem az egyetlen. Ugyanezt a tiszteletet és egyediséget el is várom tőle, mert ugye egy kapcsolat csak akkor működőképes, ha kölcsönösségre épül.

2011. máj. 14. 19:03
 128/147 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az álláspontot is elfogadom, csak én nem így látom, de mondtam ez nem baj :)

Kérdezhetek tőled valamit?

2011. máj. 14. 19:04
 129/147 anonim ***** válasza:
Persze, csak kérlek, egy dolgot ne kérdezz meg tőlem: azt, hogy "kérdezhetek-e tőled valamit?" :D
2011. máj. 14. 19:05
 130/147 anonim ***** válasza:
100%

Oké :)

Te csak szerelemből szexelsz? Úgy értem, hogy csak azzal vagy együtt,akivel párkapcsolatban is vagy?

2011. máj. 14. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!