Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex elsősorban a férfiakat érdekli, jó a nő is élvezi, de azért mégiscsak pusztán egy szívesség, amit néha meg kell tenni a férfinak, hogy ne háborogjon?
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:54
Ja jó. Nos, bizonyára egyedi az én felfogásom, de nálam a megcsalás nem bocsánatos bűn.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:56
Teljesen így van.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:57
De miért furcsa?
A válasz megírásának időpontja: ma 19:00
Most erről ez jutott eszembe: tévedni emberi dolog, belátni a tévedéseinket még emberibb. Megbocsátani meg isteni. De mivel én nem hiszek semmilyen istenben... :)
Szóval, számomra ez nem járható út. Ha én együtt vagyok valakivel, akkor tisztelem ő, és azon idő alatt ő nekem az egyetlen. Ugyanezt a tiszteletet és egyediséget el is várom tőle, mert ugye egy kapcsolat csak akkor működőképes, ha kölcsönösségre épül.
Ezt az álláspontot is elfogadom, csak én nem így látom, de mondtam ez nem baj :)
Kérdezhetek tőled valamit?
Oké :)
Te csak szerelemből szexelsz? Úgy értem, hogy csak azzal vagy együtt,akivel párkapcsolatban is vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!