Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szex elsősorban a férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex elsősorban a férfiakat érdekli, jó a nő is élvezi, de azért mégiscsak pusztán egy szívesség, amit néha meg kell tenni a férfinak, hogy ne háborogjon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 16:42
 91/147 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ezt én is tapasztaltam már. Tagadhatatlan, hogy az óvszer a legbiztonságosabb és legjobb, tekintve, hogy a betegségek ellen is védelmet nyújt, de tartós kapcsolatban, ahol ettől nem kell tartani azért eléggé kényelmetlen tud lenni. Na és itt kezdődik az, hogy tabletta, pedig elég sok más lehetőség is van.
2011. máj. 14. 18:27
 92/147 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:23

Amit linkeltem, annak annyi a lényege, hogy a szülés utáni tartózkodás egyfajta lélektani-alkímiai folyamat. Bizonyára van olyan, még a kérdezőnél is akár, hogy bizonyos dolgokat tesz vagy éppen nem tesz, annak ellenére, hogy nem tudja megmagyarázni az okát. A nőknél, különösen a szülés idejében és utána, hatalmas hormonális változások mennek végbe. Ez alapvetően megváltoztathatja a viselkedésüket, anélkül, hogy ők maguk ennek a tudatában lennének akár.

2011. máj. 14. 18:28
 93/147 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de ezt lehet orvosolni.
2011. máj. 14. 18:29
 94/147 anonim ***** válasza:

"Miért ne lenne rá olyan hatással? Bocsi, de ez értelmetlen :)"

A férfi hormonrendszere alapvetően más, mint a nőé.

2011. máj. 14. 18:30
 95/147 anonim ***** válasza:
76 %-os, sorry, elvesztettem a fonalat. Mire volt ez most válasz? :D
2011. máj. 14. 18:30
 96/147 A kérdező kommentje:

Tényleg lehet orvosolni, meg ugye nem is mindenkit sújt az ügy. A levelet író Kitti például nem lett ilyen. Ő pont azt írja, hogy meglepődött a kismamákon, akikkel találkozott.

Meg...

Ismét nem szemétkedni akarok, de eszerint a nőknél lehet arra hivatkozni, hogy így a hormonok, úgy a hormonok. (És lehet is, ez igaz és jogos) DE ha egy férfi azt mondja, azért van többször vágya a szexhez, miközben kívánja a szerelmét IS, mert fiatal, tombolnak benne a hormonok, az akkor már baj, és hú, hogy mondhat ilyet valaki, hülye férfi. (Tehát, a férfi is indokolhassa a viselkedését így.)

2011. máj. 14. 18:33
 97/147 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de alapvetően egy férfi nem is szedhet női fogamzásgátlót, épp ezért értelmetlen, a probléma gyökerére céloztam, nem az élettani és anatómiai sajátosságokra. :)
2011. máj. 14. 18:34
 98/147 anonim ***** válasza:
100%
A hormonváltozásra. Az pedig hogy nincs tudatában,na most azzal természetesen senkinek sem kell tisztában lennie feltétlenül, hogy miért változott, de ha a változásra felhívják a figyelmét, márpedig tuti szóvá teszik ezt neki, akkor igenis tud róla, hogy változott és innen már meg lehet keresni, akár szakember segítségével az okot.
2011. máj. 14. 18:35
 99/147 anonim ***** válasza:

"Meg...

Ismét nem szemétkedni akarok, de eszerint a nőknél lehet arra hivatkozni, hogy így a hormonok, úgy a hormonok. (És lehet is, ez igaz és jogos) DE ha egy férfi azt mondja, azért van többször vágya a szexhez, miközben kívánja a szerelmét IS, mert fiatal, tombolnak benne a hormonok, az akkor már baj, és hú, hogy mondhat ilyet valaki, hülye férfi. (Tehát, a férfi is indokolhassa a viselkedését így.)"

Ki mondott ilyet? Szerintem a nőknek nem a tomboló hormonú férfiakkal van gondja, hanem azokkal, akik hetente váltogatják a partnerüket, illetve, akik nem őszinték a nőkkel/lányokkal, és másnap reggel otthagyják őket.

2011. máj. 14. 18:36
 100/147 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:34

"Persze, de alapvetően egy férfi nem is szedhet női fogamzásgátlót, épp ezért értelmetlen, a probléma gyökerére céloztam, nem az élettani és anatómiai sajátosságokra. :)"

Szerintem nyilván a férfi férfi-fogamzásgátlót szed, nem? :D

2011. máj. 14. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!