Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szex elsősorban a férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex elsősorban a férfiakat érdekli, jó a nő is élvezi, de azért mégiscsak pusztán egy szívesség, amit néha meg kell tenni a férfinak, hogy ne háborogjon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 16:42
 101/147 anonim ***** válasza:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:35

"A hormonváltozásra. Az pedig hogy nincs tudatában,na most azzal természetesen senkinek sem kell tisztában lennie feltétlenül, hogy miért változott, de ha a változásra felhívják a figyelmét, márpedig tuti szóvá teszik ezt neki, akkor igenis tud róla, hogy változott és innen már meg lehet keresni, akár szakember segítségével az okot."

Te most kiragadtad ezt a hormonváltozás dolgot. Az csak egy része a dolognak. Nevezzük lélektani-alkímiai folyamatnak az egészet. És ez egyébként egy természetes dolog. Mármint, hogy a nő valamennyire megváltozik a gyermeke születése után.

2011. máj. 14. 18:39
 102/147 anonim ***** válasza:
100%

:)

Én erre csak annyit mondok, hogy akit meghülyítenek egy este alatt, az megérdemli, ha így jár. Komolyan képes bárki elhinni, hogy egy buli alatt beleszerettek???

Nekem pedig nincs gondom azokkal, akik sűrűn váltogatják a partnerüket, velem még sosem fordult elő (le is kopogom), hogy kivágtak volna partnercsere miatt és én sem tettem soha ilyet senkivel. Törekedni kell arra,hogy a kapcsolat kapcsolat legyen,ne egymás mellett élés, és akkor ez sokkal kevesebb százalékban fordul elő. Amennyiben mégis megtörténne, akkor én a disznó jelzőt használnám az illető férfire, de magamban is keresném a hibát. A fő bűnös ő lenne, na de valamit én is elrontottam, amiért másnál kötött ki.

2011. máj. 14. 18:39
 103/147 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy megváltozik, saját családja lesz. És ez a kulcs, hogy nem csak gyereke, hanem családja, amiben legkisebb esetben 3-an vannak. Egyébként akármit behelyettesíthettem volna, a lényeg,hogy a problémát onnantól észlelhetjük, hogy felhívták rá a figyelmünket.
2011. máj. 14. 18:41
 104/147 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:39

":)

Én erre csak annyit mondok, hogy akit meghülyítenek egy este alatt, az megérdemli, ha így jár. Komolyan képes bárki elhinni, hogy egy buli alatt beleszerettek???"

Van ilyen, és az ok sem elhanyagolható. Bár furcsálnám, hogy ezt pont te nőként ne értenéd meg. :)

"Törekedni kell arra,hogy a kapcsolat kapcsolat legyen,ne egymás mellett élés, és akkor ez sokkal kevesebb százalékban fordul elő. Amennyiben mégis megtörténne, akkor én a disznó jelzőt használnám az illető férfire, de magamban is keresném a hibát. A fő bűnös ő lenne, na de valamit én is elrontottam, amiért másnál kötött ki."

Nem értek egyet. A megcsalásról a megcsaló tehet, a nemétől függetlenül. Leírtam már: megbeszélni, változttni, új utakon folytatni. Egyébként, ez egy jellegzetes női hozzáállás, hogy magadban keresed a hibát. :)

2011. máj. 14. 18:42
 105/147 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:41

A probléma észleléséből nem következik automatikusan a probléma okának a megismerése.

2011. máj. 14. 18:43
 106/147 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez egy objektív hozzáállás. Ha valami olyan tönkremegy, amiben ketten vettek részt, azért két ember felel. Nem vagyok én önsajnáltató, nem sírnék, hogy hülye voltam, de igenis részem volt benne, hogy ezt tette velem, én voltam az, akivel nem merte valamilyen oknál fogva megbeszélni és az is én voltam, akiről azt hitte, nem lehet megbeszélni vele semmit. Ha csak 1%-ban vagyok ludas, akkor is az vagyok.
2011. máj. 14. 18:44
 107/147 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez a gond.
2011. máj. 14. 18:45
 108/147 A kérdező kommentje:
Mellesleg én is az a fajta vagyok, aki magában keresi a hibát először, de ugyebár van határa mindennek.
2011. máj. 14. 18:46
 109/147 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:44

"akivel nem merte valamilyen oknál fogva megbeszélni és az is én voltam, akiről azt hitte, nem lehet megbeszélni vele semmit."

Na ez az. Ő a gyáva, és még te érzed hibásnak magadat? :)

2011. máj. 14. 18:46
 110/147 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 18:45

Gond, vagy sem, az ember nagyon sokszor nem tudja, hogy mit miért is tesz. Vagy te mindig minden döntésedet raconálisan meg tudod indokolni? :)

2011. máj. 14. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!