Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mennyire szeretik azt, ha a nő alárendelt szerepet játszik, elsősorban szexuális téren? Mennyire izgatja őket, ha a nőt a szex közben megalázhatják, ki van nekik szolgáltatva? Ha úgymond a nők érezteti velük, hogy uralkodhat felettük?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 23:04
1/8 acel válasza:
a férfiak általában szeretik betölteni az erősebb, jobb... szerepet, de semmi értelmét nem látom a párom megalázásában, én szeretkezni szoktam nem szexelni, abban nincs értelme a kiszolgáltatottságnak. Alárendelt szerepet maximum fizikailag alkalmatok: ő alul van! :) én meg felül
2/8 anonim válasza:
Én pl pont azt szeretem , ha a nő dominál a férfi felett az ágyban és uralkodik felette.
3/8 Мirkó válasza:
Én is inkább fordítva szeretem :$ De csak a szexben :P
5/8 anonim válasza:
Én szeretek irányítani, és dominálni a nő felett, de nem alázok meg senkit, van egy határ (ami változó minden nőnél), azt nem lépem át.
6/8 anonim válasza:
Én is szeretem, ha a pasi kimutatja a dominanciáját, mondjuk annyival, hogy a falhoz dönt. De alapvetően egyenrangúak legyünk az ágyban is!
8/8 kovpet válasza:
El kell vonatkoztatni a való élettől. Ez más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!