Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a férfiak számára az ölelés, a csók egy már nem friss kapcsolatban, ha az nem a szex bevezetője?
Nagyon el vagyok kenődve, mert a barátom erre nem kapható. Másfél éve vagyunk együtt. Ő azt mondja, soha nem szeretett "smárolni." Ha valami szép helyen vagyunk, folyópart, parkban egy padon, stb., és ráveszem, akkor meg egyből "nyúlkál", és ez abban a szituációban rosszul esik, hiszen ez ott és akkor nem arra megy ki, hogy szexeljünk, -ugye nyilvános helyen vagyunk- inkább a romantikáról, intimitásról kéne hogy szóljon a dolog.
Mi a véleményetek?
A Fókuszban még régen erről volt egy adás, miszerint a férfiak annyira nem szeretnek csókolózni, inkább azért teszik, mert tudják a nőnek erre szükségük van. Lehet nálatok is ez a szitu, de én még ezt eddig nem tapasztaltam.
Mi 2 és fél éve vagyunk együtt, de ezek az apróságok is fontosz részét képezik a kapcsolatunknak.
Hogy érzed, minden rendben van amúgy a kapcsolatotokban?
Petranova
Sajna nem problémamentes a kapcsolatunk.
De ez még rátesz egy lapáttal az én részemről. Amikor azt látom, mások nem győzik kimutatni a szerelmüket, egymás iránti rajongásukat társaságban is :((( Nekem ez kompromittáló, ha ott is elkezd taperolni!!! Mert ezzel nem éppen azt üzeni a külvilág felé, hogy szeret és tisztel engem.
Ami különösen rosszul esik, hogy én már változtattam bizonyos hozzáállásomon a kedvéért, pl. orális szex viszonzása. Nem esett nehezemre. De szerintem ez mégiscsak nagyobb dolog, mint hogy csókolózunk-e vagy nem
De úgy meg nem igazi az a csók, ha nem azt érzed, hogy ő is élvezi, hanem alig várja, hogy kiköpje a nyelvedet... Olyan frusztráló :((((((((( Szex előtt, előjáték során is húztam már fel magam ezen, mire ő kifakadt, hogy "dehát már csináltuk" - na gondolhatjátok, az a szex olyan is volt :( Ha meg is erőlteti magát, 10-20 másodperc... Én meg úgy szeretek beleszédülni egy csókba...
"Mint a filmeken" - magyaráztam viccesen, mire a fejemhez vágta, hogy egy diplomás nőhöz nem valók ilyen igények.
A 10-20 másodperc a csókra vonatkozott, nem a szexre :P
Ez az, hogy a szex elég jó köztünk, és akkor azt hiszi, hogy fel tudott enélkül is izgatni, ki tudott enélkül is elégíteni, akkor ezzel igazolhatja magát, hogy minek az...
Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, mert úgy látom te szereted a párod nagyon. Talán ismét fel kellene egy kicsit rázni a kapcsolatot, mert elhidegültetek, és ez a párod részéről jobban érezhető.
Ha továbbra is így folytatódik, és nem képes szereteted adni, akkor lehet el kellene gondolkoznod, hogy ez a kapcsolat működhet-e tovább.
Sok sikert!
Petranova
De a férfiak tényleg nem szeretnek csókolózni, nem élvezik? Ha rászánják magukat, csak a barátnőjük kedvéért? Ez olyan furcsa számomra... Korábbi kapcsolataimban (nem sok volt) ez soha nem éleződött ki ennyire, mint most.
Összekavartam egyszer egy olyan pasival, akivel tényleg őrjítően jó, szédítő volt a csók, de vele nem sikerült járni. Mivel nem voltam számára párkapcsolati célpont, nem hiszem, hogy annyira imponálni akart... Vagy arra gondolt, hogy e "befektetéssel" ágyba visz (nem sikerült :P ), és igazából ő sem élvezte?
Aranyosak lehettek :D:D:D
Alapvetően én sem testesítem meg a "nőies" sztereotípiákat, de erre valahogy szükségem van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!