Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire fontos a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fontos a férfiak számára az ölelés, a csók egy már nem friss kapcsolatban, ha az nem a szex bevezetője?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok kenődve, mert a barátom erre nem kapható. Másfél éve vagyunk együtt. Ő azt mondja, soha nem szeretett "smárolni." Ha valami szép helyen vagyunk, folyópart, parkban egy padon, stb., és ráveszem, akkor meg egyből "nyúlkál", és ez abban a szituációban rosszul esik, hiszen ez ott és akkor nem arra megy ki, hogy szexeljünk, -ugye nyilvános helyen vagyunk- inkább a romantikáról, intimitásról kéne hogy szóljon a dolog.

Mi a véleményetek?

2008. okt. 17. 13:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Szerinted normális dolog, ha valaki társaságban, nyilvános helyen feltűnően és szándékosan taperolja a barátnőjét? Anélkül nem lehet ölelkezni, csókolózni? És a nyilvános taperolás igénye egyenértékű és épp annyira normális (?) mint a csókolózés igénye?
2008. okt. 17. 15:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

fiu vagyok és imádom a csókolózást és az ölelgetést! :)

szerintem egy tartós kapcsolatban ez természetes!

2008. okt. 17. 15:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok, leszámítva azt, hogy én örülnék BÁRMINEK, aminek köze van ahhoz, hogy nyilvánosan más előtt is felvállal. Kézfogás, csók, akármi... Annak is örülnék, ha nyilvános helyen letapizna... De semmi. Amúgy kettesben minden ok. Jó a szex meg minden... Van hogy csak bújik... Nagyon aranyos. Csak valahogy mások előtt hideg... Én örülnék, ha odáig eljutnánk ahol ti vagytok...
2008. okt. 17. 18:51
 14/16 A kérdező kommentje:

No, az más kérdés, ha nyilvánosság előtt azt sem vállalja fel, hogy jártok... (Mert nekem az jön itt le)

De a nyilvános taperolás nem a ragaszkodásról, a szeretetről, az egymáshoz tartozásról szól, hanem a BIRTOKLÁSról. Azt demonstrálja, hogy "ez a nő az enyém, ez a nő bármikor hozzáférhető számomra, bármikor megdughatom"... A nő itt emberből szexuális tárggyá degradálódik. Szerintem a fenék, mell, ágyék simogatása a 4 fal közé tartozik. Ott persze hajrá - de nem a nyilvánosság előtt, ahol úgysem lehet dugni.

Én nem látom azt, hogy ez a pároknál természetes lenne - mármint hogy fogdossák egymást, amikor nem kettesben vannak. Vagy igen?

2008. okt. 17. 20:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, jól látod a dolgokat. Az utolsó kommentben nagyon jól megfogalmaztad az igazságot.

Én már a puszinak is tudok örülni!

2008. okt. 17. 20:20
 16/16 anonim ***** válasza:
ha szerelmes akkor fontos! :)
2013. nov. 14. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!