Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos a férfiak számára az ölelés, a csók egy már nem friss kapcsolatban, ha az nem a szex bevezetője?
Nagyon el vagyok kenődve, mert a barátom erre nem kapható. Másfél éve vagyunk együtt. Ő azt mondja, soha nem szeretett "smárolni." Ha valami szép helyen vagyunk, folyópart, parkban egy padon, stb., és ráveszem, akkor meg egyből "nyúlkál", és ez abban a szituációban rosszul esik, hiszen ez ott és akkor nem arra megy ki, hogy szexeljünk, -ugye nyilvános helyen vagyunk- inkább a romantikáról, intimitásról kéne hogy szóljon a dolog.
Mi a véleményetek?
fiu vagyok és imádom a csókolózást és az ölelgetést! :)
szerintem egy tartós kapcsolatban ez természetes!
No, az más kérdés, ha nyilvánosság előtt azt sem vállalja fel, hogy jártok... (Mert nekem az jön itt le)
De a nyilvános taperolás nem a ragaszkodásról, a szeretetről, az egymáshoz tartozásról szól, hanem a BIRTOKLÁSról. Azt demonstrálja, hogy "ez a nő az enyém, ez a nő bármikor hozzáférhető számomra, bármikor megdughatom"... A nő itt emberből szexuális tárggyá degradálódik. Szerintem a fenék, mell, ágyék simogatása a 4 fal közé tartozik. Ott persze hajrá - de nem a nyilvánosság előtt, ahol úgysem lehet dugni.
Én nem látom azt, hogy ez a pároknál természetes lenne - mármint hogy fogdossák egymást, amikor nem kettesben vannak. Vagy igen?
Kérdező, jól látod a dolgokat. Az utolsó kommentben nagyon jól megfogalmaztad az igazságot.
Én már a puszinak is tudok örülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!