Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szex elsősorban a férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex elsősorban a férfiakat érdekli, jó a nő is élvezi, de azért mégiscsak pusztán egy szívesség, amit néha meg kell tenni a férfinak, hogy ne háborogjon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 16:42
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
 141/147 anonim ***** válasza:
Igen, csak az, akit én szeretek, azzal nem jön össze.
2011. máj. 14. 19:22
 142/147 anonim ***** válasza:
100%
Na így már megint másabb :)
2011. máj. 14. 19:23
 143/147 anonim ***** válasza:
Más, bár én nem mosolygok rajta. 3 év reménytelen szerelem is nagyon sok volt, és most megint kezdődik.
2011. máj. 14. 19:24
 144/147 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, hát, ez esetben sajnálom és őszintén kívánom,hogy minden összejöjjön úgy, ahogyan szeretnéd :)
2011. máj. 14. 19:25
 145/147 anonim ***** válasza:
Köszi. Neked is hasonló jókat kívánok. Most mennem kell, köszi a tartalas délutánt. :)
2011. máj. 14. 19:25
 146/147 anonim ***** válasza:
Viszont :)
2011. máj. 14. 19:26
 147/147 A kérdező kommentje:

"Ó, dehogynem, hidd el, hogy ha köteleznek rá, akkor egyszerűen kikapcsol a vágy. Ahogy akkor is, ha úgy bánnak az emberrel, mint egy használati tárggyal, mint nem egy nővel, akit minden nap el kell csábítani, hanem mint valakivel akit megvettek, és most már kussoljon és teljesítsen.

Tapasztalat."

Én nem mondtam, hogy a nő az egy használati tárgy. Soha senkit nem tartottam annak. És azt se gondolom, hogy már megvettem és teljesítsen. Csak arra gondoltam, hogy ha jól működik a kapcsolat, akkor kölcsönösen kívánja egymást a két fél, nincs szükség és nincs értelme egymást újra és újra elcsábítani. Pontosabban: egy férfi ne gondolja azt, hogy már megvan a nő, innentől semmit sem kell tennem érte, ott az ingyen-nő az ágyban, de azt se hiszem, hogy a nőnek innentől minden alkalommal külön kéne imádkozni a szexért, mert kéreti magát. Én ezt akartam mondani. Ha az egyik valamiért drasztikusan kevesebb kedvet kezd érezni a szexhez, az érthetően fog a másikban visszatetszést kelteni.

És én is nőközpontúnak tartom magamat. Nagyon sok mindent megtettem a barátnőimért. Egyszerűen csak az a helyzet, hogy nem gondolom, hogy akármilyen helyzetbe bele kellene mennem a kedvéért, és mindig csak nekem kéne megértőnek lennem. Ettől még nem hiszem, hogy nem vagyok empatikus.

2011. máj. 14. 19:47
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!