Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex elsősorban a férfiakat érdekli, jó a nő is élvezi, de azért mégiscsak pusztán egy szívesség, amit néha meg kell tenni a férfinak, hogy ne háborogjon?
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:40
"Elhidegültek, az egyik fél kijelenti, hogy ha válnak, akkor a gyerekeit nem láthatja csak kéthetente egyszer."
Bocs, de a láthatást szerintem bíróság tudja végérvényesen megállapítani. Értelmes, intelligens ember meg ugye, aki szereti a gyerekeit, ilyet nem jelent ki soha.
"A közös házukat nem tudja megtartani, mehet albérletbe, amiért fizetni kell, + rezsi, + gyerektartás."
Házassági szerződés...?
"Az anyagi oldala is önmagában egy áthidalhatatlan akadály, de mégis ki a fene az, aki belemenne abba, hogy ne láthassa a gyerekeit?? És igen, ilyen esetben eléggé nincs más kiút."
Bocs, de én - a kapcsolatuk tekintetében is ugye - intelligensen viselkedő, a gyermekeiket szerető, morálisan megfelelő szinten lévő emberekről beszéltem.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:42
"Ha velem a párom nem akarna szexelni, vagy nyűgnek érezné, az engem lelkileg lerombolna."
És ha úgy éreznéd, hogy a párod nem téged kíván, hanem a szexet - vagyis amit nyújtani tudsz neki?
"És ha úgy éreznéd, hogy a párod nem téged kíván, hanem a szexet - vagyis amit nyújtani tudsz neki?"
Jaj bäszki, ezek azért fárasztó kérdések. Valószínű kívánja őt is, ha lehúzott vele x évet!
Például amúgy akkor el lehet gondolkodni valami trükkön, amitől újra kívánni fogja őt a férfi. De ez fordítva is igaz. Pl. a férfi elmehet kondizni, elmehet fodrászhoz.
"Az a gond, hogy végig sem gondolod a válaszokat."
Nem a frászt nem, csak egetverő hülyeségnek tartom a legtöbbet.
Na jó, akkor nézzük még egyszer! Tfh. hogy a nők rájön, hogy a férfi nem őt kívánja, hanem a szexet, mert ezek a gaz férfiak már csak ilyenek. És akkor mit csinál? Soha többé nincsen szex? Vagy mi?
Volt már nekem olyan tapasztalatom, hogy hiába éreztettem, hogy ŐT kívánom, hiába simogattam, figyeltem rá, hiába voltam kedves vele, kábé havonta egyszer akarta. Na?
"Jaj bäszki, ezek azért fárasztó kérdések. Valószínű kívánja őt is, ha lehúzott vele x évet!"
Valószínű? Na, ez igencsak soványka egy indoklás. :D
"Például amúgy akkor el lehet gondolkodni valami trükkön, amitől újra kívánni fogja őt a férfi. De ez fordítva is igaz. Pl. a férfi elmehet kondizni, elmehet fodrászhoz."
El lehet, de manapság kinek van erre ideje? Gondolkodj egy picit. Mindenki rohan, mindenki dolgozik. Akinek van rá módja persze.
Házassági szerződés nincs, a bíróság meg pont ezaz, hogy ezt a láthatást szokta megítélni. Én nem bírnám ki..Nem tudom ismered-e az emberi dühöt és haragot, nézd meg hány undorító válás van. Hiába akar az egyik fél korrekten és mindent szem előtt tartva válni,ha a másik úgy érzi megsértették ott tesz keresztbe, ahol tud. És akármit mondasz erre, ez létező jelenség.
A másik válaszolónak pedig: Ez esetben a problémára koncentrálnék, de a kérdés nem erről szólt és ha végigolvastad a levelet és a szexuálpszichológust, akkor te is rájöhettél, hogy itt sem erről van szó.
"Na jó, akkor nézzük még egyszer! Tfh. hogy a nők rájön, hogy a férfi nem őt kívánja, hanem a szexet, mert ezek a gaz férfiak már csak ilyenek. És akkor mit csinál? Soha többé nincsen szex? Vagy mi?"
Akkor minimum elvárja a férfitól, hogy valahogyan bizonyítsa be neki azt, hogy őt szeret és őt kívánja.
Tudod: udvarolni és hódítani nem csak egy nő megszerzésekor kellene, hanem egy párkapcsolaton és egy házasságon belül is.
"Volt már nekem olyan tapasztalatom, hogy hiába éreztettem, hogy ŐT kívánom, hiába simogattam, figyeltem rá, hiába voltam kedves vele, kábé havonta egyszer akarta. Na?"
És legalább megkérdezted az okát, hogy miért nem akarja annyiszor, mint te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!