Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex elsősorban a férfiakat érdekli, jó a nő is élvezi, de azért mégiscsak pusztán egy szívesség, amit néha meg kell tenni a férfinak, hogy ne háborogjon?
"Biztos van olyan harmonikus kapcsolat, ahol a felek mindenben megértik egymást és megértőek , ha az egyik fél nem akarja a szexet.
"
Még ehhez annyit hozzátennék, ha harmonikus kiegyensúlyozott a kapcsolatuk akkor a szex is az lesz.
"A kérdező kommentje:
Úgy kapcsolódik ide, hogy teljesen megzakkant nőkről van szó benne, olyanokról, amilyenekre a kérdésben gondoltam."
Én meg úgy vettem észre, hogy egyáltalán nem megzakkatn nőkről van benne szó, hanem olyanokról, akiknek hosszú évek után a párjukkal való szex valamiféle megszokássá, szükséges kielégítendő igénnyé változott át. Egyrészt, ez egy folyamat, ettől ők nem lesznek nem normálisak, másrészt, ez pontosan 2 emberen múlik: rajtuk ÉS a férjükön. Ha van(nak) gyerek(ek), akkor meg még több emberenk is múlhat a dolog ugyy.
"A kérdés egy (szerintem) szélsőséges esetet vet fel, de kezdem úgy érezni, több ilyen aszex nő van, mint hittem, főleg a levél hatására."
Attól nem lesz valaki aszexuális, mert elmegy a kedve valamitől, amit kényszernek érez.
"Amit meg te írsz, az igaz: valóban általában a férfi többször akarja, de nem szélsőségesen többször, és szerintem ez nem ugyanaz, mint amit a kérdésben leírtam. A kérdés egy ennél sokkal durvább, totálisan beteg, degenerált felfogást reprezentál."
Nézd, nem tudom, hogy te hogy vagy ezzel a dologgal, én férfi vagyok, de mégis tökéletesen meg tudom érteni azokat a nőket, akik nem lelik örömöket a szeben, azért, mert az a hosszú évek alatt egy szükséges kielégítendő igénnyé degradálódott a házaséletben.
"És te ahogy látom arra utaltál, hogy nem degenerált dolog: ez a normális. Én meg erre mondtam, hogy fura! Ennél világosabb nem tudok lenni!"
Mi a fura szerinted abban, hogy ha valaki nem élvez valamit, mert csak azért kell csinálnia, hogy valaki másnak jó legyen?
Ha ez az álláspontod, borzasztó rosszul fogod fel. A szex
nem valamiféle szolgáltatás, amit a nő ad a férfinek. Legfeljebb a bordélyban. Dehát még sem ott élünk!
"A kérdező kommentje:
Vagyis ha a nő nem kívánja a szexet, annak más oka semmiképp nem lehet, mint hogy a férfi egy önző dög? Elő se fordulhat, hogy netán a nővel van baj? Na ne már."
Nem, nem fordulhat elő. És tudod, hogy miért? Mert a párkapcsolat egy reláció. Nem úgy van, hogy van a férfi, meg van a nő, és akkor ők összejönnek. Ha az egyiknek nem jó, akkor borul minden. És a dolgok oda-vissza kölcsönhatásban vannak egymással. Ezt kellene végre valahára megértened.
Előző a szívemből szóét.
Kérdező, ha te ehhez így állsz hozzá, és ilyen jelzőkkel illetsz ismeretlen nőket, amikor fogalmad sincs az indokról, ami a dolog mögött állhat (rossz élmény, erőszakos partner, megerőszakolás, fájdalom, stb), és ilyeneket írsz: "egy ennél sokkal durvább, totálisan beteg, degenerált felfogást"
hát tudod örülök hogy nem ismerlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!