Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szex elsősorban a férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex elsősorban a férfiakat érdekli, jó a nő is élvezi, de azért mégiscsak pusztán egy szívesség, amit néha meg kell tenni a férfinak, hogy ne háborogjon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 16:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/147 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsánat, de ha egy szex megszokott,azt hívjuk igazán rendszeres szexuális életnek. Az élményt meg kell, hogy adja, hosszú évek múltán is. A szex a legcsodálatosabb dolog két egymást szerető ember között.A legintimebb és a leginkább kifejezi az összetartozást, nem beszélve arról, hogy fantasztikus érzést tud nyújtani. Ennek nem szabad unalmasnak lennie. Ha rossz, akkor vagy nem kell összeházasodni, vagy ha később lesz rossz, akkor ki kell javítani. Én nő vagyok és én sem szívesen ölelnék meg egy olyat, aki kínnak érzi, ellenben egy olyat, akiről süt, hogy alig várja, hogy viszonozhassa. Na és itt kezdődik a megcsalás, amit mint mondtam, ilyen esetben rohadtul meg tudok érteni.
2011. máj. 14. 17:20
 32/147 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, én csak akkor élvezem a szexet vagy akkor nem érzem úgy, hogy kényszerítve vagyok, ha a barátom éreztetni velem, hogy minden porcikámmal kíván engem(akármilyen is vagyok alkatilag) ha érezteti, hogy szeret engem és hogy tényleg velem akarja, ha szeretne nekem örömöt okozni. Ha ez mind megvan ,kölcsönös,akkor élvezem a szexet(de gondolom más is így van ezzel) és természetesen ezt viszonzom is, és cserébe ő lesz nekem az Isten;).

Ha csak úgy érezném, hogy azért kell csináljam mert szükséges, hogy kielégítsem vele az ő vágyait, ha nem figyel rám akkor jó hogy nem fogom élvezni és egy idő után már kívánni sem fogom.

A szex nem olyan dolog, hogy gyerünk csapjuk össze'azt kész. Nagyon erősen függ mindkét féltől!

2011. máj. 14. 17:23
 33/147 anonim ***** válasza:
100%
Oké, akkor hogy másoknak is világos legyen: A kérdező nem így áll a nőkhöz, csak felvetett egy problémát példával alátámasztva. Nem azokról az esetekről beszélt, ahol valami tragédia érte az egyik felet és ez okozza a problémát, hanem arról beszélt, ha valakinek nyűg a testiség.
2011. máj. 14. 17:23
 34/147 A kérdező kommentje:

Az egy biológiai késztetés, hogy valaki akarja a szexet! Tehát részben mindig egy kielégítendő igény marad, akár tetszik neked, akár nem.

És nem olvastam a levélben semmi olyanról, hogy kényszerítette volna őket a férfi vagy valami. Bárki bekattan egy idő után, ha nem kapja meg, amit szeretne, így a férfiak is, és ezt a nők úgy tűnik nem értették.

Nem tudom elhinni, hogyha valakivel éreztetik, hogy kéne már a szex, akkor az ösztöne kiirtódik. Ha neked azt mondom, hogy márpedig kötelezlek téged, hogy megegyél valamit, akkor egy idő után a követelés ellenére magadtól megeszed, mert éhes leszel, és az éhséget nem fojtja el az, hogy tőled valamit várnak. Mondjuk ez jó kretén hasonlat volt, de mindegy. Arra akartam kilyukadni, hogy igen, az rossz, ha semmi más nem lesz a szex, mint feladat, de az egyszerűen nem létezik, hogy a szexuális ösztön ettől puff kihal.

És könyörgöm fejezd már be, hogy mondatonként mindent tételesen kielemzel, roppant zavaró. Elég ha leírod a véleményed, de hogy minden részletre leírod annak cáfolatát, az nem jó ötlet.

2011. máj. 14. 17:26
 35/147 A kérdező kommentje:
Ez a hosszúválaszolónak szólt :P
2011. máj. 14. 17:27
 36/147 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:23

Az a helyzet, hogy az emberek változnak az idővel. Ez ellen nincsen mit tenni. Az időnek senki és semmi nem tud ellenállni. Szóval lehet, hogy 10 év alatt te is változol, meg a párod is változik, csak éppen pont nem ugyanabba az irányba. Lehet, hogy a szexuális igényük is változik

Hogy "nem kell összeházasodni". A házasság jó eséllyel is évtizedekre szól, tudod te, mennyi idő az?

A megcsalásról meg csak annyit, hogy a magam részéről a legalávalóbb dolognak tartom. Akinek valami hiányzik, az toleráljon, beszélje meg a párjával, változtassanak ketten, vagy kérjenek külső segítséget, végső esetben folytassák külön utakon, de a megcsalás soha semmire sem megoldás.

2011. máj. 14. 17:28
 37/147 anonim ***** válasza:
100%

"ha semmi más nem lesz a szex, mint feladat, de az egyszerűen nem létezik, hogy a szexuális ösztön ettől puff kihal. "

A szexuális ösztön az meg lesz, de tudod én másképp élem meg a szerelmet a szerelem pedig nekem nemcsak a szex. Szeressen a partnerem tiszteljen és éreztesse velem,hogy nem direktből kelljen csinálnom akkor kívánni fogom és szívesen fogom megtenni neki , örömet okozni.

A szexuális ösztönt pedig ha valakiben 'kihalt', akkor ugyanúgy újjálehet éleszteni csak megfelelő partner kell hozzá.

2011. máj. 14. 17:29
 38/147 anonim ***** válasza:
53%
Látom nem fogtad. Arról beszéltem, amikor két ember szexuálisan a kezdetektől kezdve nem passzol, nem arról, amikor megváltozik. Tudom mi a házasság, és elég szomorú, hogy sokaknak semmit sem jelent manapság, de ebbe most nem mennék bele. Abba sem, hogy alávaló dolog-e a megcsalás, mert bizony vannak olyan esetek, amikor nem igen van más lehetőség a boldogságra, mert a külön utak nem járhatóak.
2011. máj. 14. 17:31
 39/147 A kérdező kommentje:

Akkor másképp kérdem a nagyon értetlenektől:

Ha a férjetek mondjuk bejelenti, hogy őt a szex már nem annyira érdekli, akkor ti mégis mit csinálnátok, nem lennétek elégedetlenek? Ha mondjuk szökőévente (nagyon ritkán) lenne szex? Majd akkor beszéljetek itt szolgáltatásokról meg ösztönökről.

2011. máj. 14. 17:32
 40/147 anonim ***** válasza:
100%

ma a 17:28

És igen egyetértek vele, Ezt akartam már leírni csak mindig kihagytam. Hogyha valami nem stimmel akkor miért kell rögtön megcsalni a másikat? Miért nem lehet megbeszélni egymás között , őszintén, hogy mi a probléma a kapcsolatukban? Lehet a problémákon változtatni, és mindig előttünk vannak lehetőségek, hogy változtassunk csak sokszor a könnyebb módszert válasszuk ahelyett, hogy megbeszélnénk min és hogyan is kéne változtatni. A megcsalás semmiféleképp sem megoldás a problémákra. Csak egy hamis illuzió,és csak menekülés a problémák elől.

Ne várjuk meg még sz@rabb és sz@rabb lesz egy adott kapcsolat, vagy probléma tegyünk ellene. És ez a két fél kommunikációjától is függ.

2011. máj. 14. 17:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!