Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szex elsősorban a férfiakat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex elsősorban a férfiakat érdekli, jó a nő is élvezi, de azért mégiscsak pusztán egy szívesség, amit néha meg kell tenni a férfinak, hogy ne háborogjon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 16:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/147 A kérdező kommentje:
És azt érzem ki belőle, hogy már megint a nőnek van igaza.
2011. máj. 14. 16:56
 12/147 anonim ***** válasza:
85%

De miben, ember?

Igen, van, hogy a férfi sokkal többet igényli a szexet, mint a nő. Sőt, általában ez így van. Továbbá, a nők a párkapcsolataikért sokkal inkább hajlandok komprimisszomokra. Szóval ezek az alapvető okok.

2011. máj. 14. 16:58
 13/147 A kérdező kommentje:
Nem mondod, hogy a kérdésemre IGEN a válaszod, és ez szerinted normális!
2011. máj. 14. 17:01
 14/147 A kérdező kommentje:
És ismét ajánlom figyelmedbe a levelet.
2011. máj. 14. 17:01
 15/147 anonim ***** válasza:
85%
Most nem értelek. A férfiak többsége nagyon sokszor igényli a szexet, a nők többsége meg kevesebbszer. Az a nagy átlag szerintem. Mi ebben az, ami annyira meglep téged?
2011. máj. 14. 17:02
 16/147 anonim ***** válasza:
85%
Elolvastam a levelet. De nem értem, hogy ez hogyan kapcsolódik ide.
2011. máj. 14. 17:03
 17/147 A kérdező kommentje:

Úgy kapcsolódik ide, hogy teljesen megzakkant nőkről van szó benne, olyanokról, amilyenekre a kérdésben gondoltam.

A kérdés egy (szerintem) szélsőséges esetet vet fel, de kezdem úgy érezni, több ilyen aszex nő van, mint hittem, főleg a levél hatására.

Amit meg te írsz, az igaz: valóban általában a férfi többször akarja, de nem szélsőségesen többször, és szerintem ez nem ugyanaz, mint amit a kérdésben leírtam. A kérdés egy ennél sokkal durvább, totálisan beteg, degenerált felfogást reprezentál.

És te ahogy látom arra utaltál, hogy nem degenerált dolog: ez a normális. Én meg erre mondtam, hogy fura! Ennél világosabb nem tudok lenni!

2011. máj. 14. 17:08
 18/147 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lesz jó a szex és akkor fogja kívánni a nő is és nemcsak úgy belemenni,merthát ezt meg kell tenni néha, ha kiegyensúlyozott a kapcsolatuk ha megbíznak és tisztelik egymást. És akkor is jó lesz, ha esetleg a nőnek néha nincs kedve és ezt a férfi megérti és nem kezd el nyavajogni ,hogy nincs szex és gondolkozni,hogy vajon miért nem akarja...

És akkor fogja kívánni a nő, ha nem érzi úgy, hogy ezt most kötelező neki megcsinálnia. A nők dolga is ,hogy kívánja természetesen, de ez a kapcsolattól is függ, tehát attól függ, hogy a férfi milyen. Ha egy önző dög akkor megértem azokat a nőket, akik nem akarják a szexet.

Biztos van olyan harmonikus kapcsolat, ahol a felek mindenben megértik egymást és megértőek , ha az egyik fél nem akarja a szexet.

2011. máj. 14. 17:09
 19/147 anonim ***** válasza:
53%

Èn se értem mi köze van a levélnek, lehet csak nem értek magyarúl..

Ha elválnak a szülök, akkor szerínted ne keressen új párt vagy ne igényelje a nemi életet a nö/ anyuka?

Èn mondom mint egy fiú aki egyedülálló anyukájával nött fel, hugy k*urvára rossz fiúként, mikor az édesanyjának új párkapcsolata van mondjuk évente 3 szór...

Kinos mikor anyukája kimegy discóban, mikor te is mennél..

Legyen neki inkább vagy senki vagy egy stabil kapcsolat

2011. máj. 14. 17:09
 20/147 anonim ***** válasza:
76%

Ti ennyire értetlenek vagytok? Gondolkozás nélkül rájöttem az összefüggésre. Elképesztő :S

Kedves kérdező! Nyugi, ez nem annyira általános jelenség. Aki ennyire begyöpösödött, mint akikről a levélben szó van, az magával b*szik ki. Szerintem teljesen igaza van annak a férjnek, aki megcsalja az ilyen életszemléletű partnerét. Próbálna engem kioktatni valaki egy ekkora sületlenséggel. Ettől függetlenül azzal egyetértek, hogy nem kell azonnal új pasit hajtani, ha egyedül maradtunk, de baromság elzárkózni. Attól,hogy valaki anya lesz, nő is marad és mind neki, mind a gyerekének szüksége van egy férfire is a háznál, a kisbabának pedig értelemszerűen apára.

Nekünk ugyanúgy szükségünk van az együttlétekre, mint a férfiaknak, csak most épp egy olyan példát láttál, ami ellenkezik a szokásostól, de nyugi, a többség nem ilyen :)

2011. máj. 14. 17:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!