Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex elsősorban a férfiakat érdekli, jó a nő is élvezi, de azért mégiscsak pusztán egy szívesség, amit néha meg kell tenni a férfinak, hogy ne háborogjon?
Lusta vagyok elolvasni a válaszokat, úgyhogy az alapkérdésre válaszolok.
SZERINTEM, 3 oka lehet, ha egy nő nem kívánja a szexet.
1: Egyszerűen nem hozza lázba az adott férfi.
2: Egyszerűen olyan típus aki beéri kevéssel.
3: Úgy nevelték, hogy tudatosan vagy tudat alatt bűnös, rossz dolognak gondolja a szexet.
Az első tapasztalat, a többi meg azt hiszem egyszerűen csak így van. Persze millió más ok lehet, az én tudásom itt kimerült :)
A tévedés joga fenntartva :)
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:10
És te? :)
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:14
21 éve nem voltam nővel. :) Meglepődtél?
Egyébként, lett volna lehetőségem válogatni, de erről hosszú történeteket tudnék mesélni. De nem, nem választok úgy "partnert", egészen egyszerűen mem lenne úgymond "zamata" a dolognak. <--- Erre van egy remek hasonlatom is.
Na, közben beleolvasgattam a válaszokba, és ezen azért kicsit kiakadtam.
"Arra akartam kilyukadni, hogy igen, az rossz, ha semmi más nem lesz a szex, mint feladat, de az egyszerűen nem létezik, hogy a szexuális ösztön ettől puff kihal."
Ó, dehogynem, hidd el, hogy ha köteleznek rá, akkor egyszerűen kikapcsol a vágy. Ahogy akkor is, ha úgy bánnak az emberrel, mint egy használati tárggyal, mint nem egy nővel, akit minden nap el kell csábítani, hanem mint valakivel akit megvettek, és most már kussoljon és teljesítsen.
Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!