Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én túl jó vagyok az összes csajnak, és egyik sem illik hozzám?
Az a nagy helyzet, hogy nagyon jól nézek ki, gazdag vagyok és egyetemre járok. Na ugye jó kocsi, sok pénz, tökéletes test = minden csaj bomlik értem.
Csak nekem egyik sem jön be, mert az összesnél jobban nézek ki.
És ezt nem beképzeltségből mondom. Amúgy is modellkedem már majdnem 3 éve.
21/F
18:10 kurv@ nagy!!!
Amúgy kezdd el a bőrt reszelni a pofádról, mert undorító vagy. Arra nem gondolsz hogy mindenki ember és a külső nem minden? Persze tudom hogy fölösleges leírni mert te nem fogod föl, mert a tökéletes agyad nem süllyed le a földi szintre.
Na jó, mikor fogja már fel mindenki, hogy ez FAKE!
Ezekből rá lehet jönni:
Senki sem méltó hozzám, csak meg lehessen d*gni, gazdag vagyok, jó a kocsim, tökéletes a testem, az összesnél jobban nézek ki, a csaj fele olyan tökéletes legyen, mint én, én tökéletes vagyok, modell vagyok már majdnem 3 éve...
Vegyétek már észre, hogy FAKE! :D
Nem volt szívem lepontozni téged, utolsó kollega. :D
Hát látod... Már 5 oldalnyi válasz van. xD Én meg a hasamat fogom, olyanokat röhögök :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!