Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy én túl jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy én túl jó vagyok az összes csajnak, és egyik sem illik hozzám?

Figyelt kérdés

Az a nagy helyzet, hogy nagyon jól nézek ki, gazdag vagyok és egyetemre járok. Na ugye jó kocsi, sok pénz, tökéletes test = minden csaj bomlik értem.

Csak nekem egyik sem jön be, mert az összesnél jobban nézek ki.

És ezt nem beképzeltségből mondom. Amúgy is modellkedem már majdnem 3 éve.

21/F

2011. ápr. 24. 18:06
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
84%

18:10 kurv@ nagy!!!

Amúgy kezdd el a bőrt reszelni a pofádról, mert undorító vagy. Arra nem gondolsz hogy mindenki ember és a külső nem minden? Persze tudom hogy fölösleges leírni mert te nem fogod föl, mert a tökéletes agyad nem süllyed le a földi szintre.

2011. ápr. 24. 20:39
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező te egy köcsög vagy:D
2011. ápr. 25. 10:17
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, mikor fogja már fel mindenki, hogy ez FAKE!

Ezekből rá lehet jönni:

Senki sem méltó hozzám, csak meg lehessen d*gni, gazdag vagyok, jó a kocsim, tökéletes a testem, az összesnél jobban nézek ki, a csaj fele olyan tökéletes legyen, mint én, én tökéletes vagyok, modell vagyok már majdnem 3 éve...

Vegyétek már észre, hogy FAKE! :D

2011. ápr. 25. 18:33
 44/46 A kérdező kommentje:

Nem volt szívem lepontozni téged, utolsó kollega. :D

Hát látod... Már 5 oldalnyi válasz van. xD Én meg a hasamat fogom, olyanokat röhögök :DD

2011. ápr. 26. 00:14
 45/46 anonim ***** válasza:
Hát én is már dőlök a röhögéstől :D
2011. ápr. 26. 11:18
 46/46 anonim ***** válasza:
És most büszke vagy magadra? Feltetted az 4128131231 béna kamukérdés egy olyan oldalon, ami arra is jó, hogy akinek hasonló a problémája, mint ami egy kérdésben van, ne kelljen újra feltennie a kérdést, hanem elolvassa az arra érkező válaszokat. Ez a fórum lényege. Ergo az, hogy te, mint valami unatkozó ostoba hülyegyerek milyen vagy, és mit gondolsz, marhára semmit nem jelent, egy nagy büdös senki vagy a történetben. Biztos van ilyesmi gondolkodású egyén valahol, és az arra érkezett válaszok erre a jelenségre válaszok, nem rád. Annyira szánalmas, hogy még vannak ilyen ostobák, akik ettől érzik magukat valami menőgyereknek, meg hogy ő szarta a spanyolnáthát... Gondolkodni kéne néha, de hát akinek nem megy, maradnak a kamukérdések.
2011. ápr. 26. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!