Az összes csajnak laptopja van? Miért?
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 14:55
1/6 anonim válasza:
pasi vagyok nekem azért van laptopom mert jobbára csak netezek,sorozatot nézek,ide írkálok skypen dumálok a haverokkal,szóval semmi olyat nem csinálok ami komoly gépigényt igényelne mint pl a legújabb játékok,de a legfőbb indok nincs helyhez kötve lehet sziesztázva böngészni mint most heverészve ebéd után :)
2/6 anonim válasza:
Nekem is laptopom van (19/L).
Tudom hogy egy asztali gép erősebb, jobb, de én nem használom ki. NEm játszok meg semmi ilyesmi, csak netezésre van meg filmnézésre, és így jobb hogy tudom hurcolni ahova jólesik.
3/6 anonim válasza:
nekem van asztali PC-m és laptopom is:D
amugy ma már lehet kapni 130-140k körül olyan laptopot ami tud annyit mint egy asztali PC és ráadásul hordozható...:))
5/6 anonim válasza:
18 éves lány vagyok,nekem is laptopom van. Én sem játszok,csak netezek,valamint képek vannak rajta,pár zene és film.
Szóval még ezt sem használom ki teljes mértékbe...
6/6 anonim válasza:
Nincs minden lánynak laptopja, de elég soknak van. Szerintem a praktikuma miatt van. Modern, hordozható, és mert csak.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!