Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az összes csajnak/nőnek elegük van a camszexelni akaró fiúkból, akkor minek vannak egyesek, akik ezt élvezik?
Hiszen úgy gondolom, hogy ezzel csak ahhoz vezetnek, hogy a srácok azt is b@szogatják a közösségi oldalakon, akik ezt utálják... ráadásul ezek a mutogatós ribik folyton kéretik magukat
(nem saját tapasztalat)
Camszex... igen erre nekem az a valaszom hogy azok a csajok akik mutogatjak magukat es "CAMSZEXELNEK" azok nem azert csinaljak mert nagyon imadjak hanem mert nincs allasuk es igy penzhez jutnak ... ha vlaki fel ajanlana magat a fiunak hogy "gyere egy gyors CAMSZEXRE" akkor azzal akarja a fiut megfogni hogy felkinalja magat a Webkameran keresztul ... ez mar egy kicsit mas ..de ne terjunk el a lenyegtol ...a rendes csajok utaljak a camszexet es csak azert csinaljak mint ahogy meg mondtam a penzert ... akarmit megtesznek hogy penzuk legyen meg a testuket is felkinaljak webkameran ez egy kisebb prostitucio ... sok ilyen oldal van az Interneten es ezek nagyon jol fizetodnek meg .... hiszen a vilagrol sok csaj van aki kinalja magat es sok fiu aki belemegy egy Camszexbe ... (elnezest az ekezetekert)
orultem a kerdesnek
Dr.David
Na és akkor azt már meg se említsük, hogy egy este hány srác kérdezi meg, ha netán chatelek, hog megnézem-e camon, ahogy kiveri magának .....
Szal fiúk detto, sőt!!
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!