Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én túl jó vagyok az összes csajnak, és egyik sem illik hozzám?
Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet, hogy nagyon jól nézek ki, gazdag vagyok és egyetemre járok. Na ugye jó kocsi, sok pénz, tökéletes test = minden csaj bomlik értem.
Csak nekem egyik sem jön be, mert az összesnél jobban nézek ki.
És ezt nem beképzeltségből mondom. Amúgy is modellkedem már majdnem 3 éve.
21/F
2011. ápr. 24. 18:06
1/46 anonim válasza:
Attól, hogy jól nézel ki meg gazdag vagy még nem vagy jobb másnál... kancsó.
2/46 nielindi válasza:
lenne egy ötletem neked :)
headshot!
3/46 anonim válasza:
Milyen felteteleknek kell megfeleljen egy csaj hogy neked bejojjon?
5/46 A kérdező kommentje:
Csak az érett gondolatokra válaszolok. Bocsi ;)
Milyen feltételek?
Legyen fele annyira tökéletes, mint én.
2011. ápr. 24. 18:12
6/46 anonim válasza:
Tudod, magasról lehet a legjobban pofára esni.
7/46 anonim válasza:
háát, bagyon sok szép lány van szerintem. úgyértem tényleg szép. én is válogatós vagyok, értem miről beszélsz. a te esetedben inkbb az a probléma, h nem tudhatod miért kellesz nekik. nekem is sok problémám adódott már a külsőmből, megértelek, ez nem nagyképűség. tőlem minden férfi csak azt akarja. pedig visszafogott vagyok öltözködésben, nem hatalmas a cicim, és mégis. ha melegítő van rajtam meg sportcipő, akkor is beszólnak. de azért van 1-2 fiúm aki elég helye. de tényleg nehéz. nem hiszem el, h 21 év alatt nem láttál egy szép lányt sem.
8/46 anonim válasza:
Biztos, hogy egyetemre jársz? Nem látszik rajtad...
Bölcsész leszel gondolom. :D
9/46 anonim válasza:
utolsó vagyok. nem van egykét fiúm, hanem volt :)
10/46 anonim válasza:
Akkor te most a külsőre mész?
Szerintem ez azért lehet, mert az igazán jó nők, azok az igazi férfiakat akarják, és nem az ilyen kis ficsúrokat. Ebből adódik, hogy neked már a kevésbé jó nők jutnak, de hát ez van, ezzel kell beérned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!