Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom több csajnak is szinte az összes képét "lájkolta". Ez engem nagyon bosszant, mert minek tudatja velük, hogy tetszenek neki, ha engem szeret?!
Hát micsoda eget rengető tragédia úristen most mi lesz... Tanán a képek tetszenek neki talán az ismerősei azok a lányok és képzeld én is szoktam a barátaim képét lájkolni. Ha nem a facebook lenne a kapcsolatotok középpontja akkor talán nem aggódnál ezen. Nem lájkolgatni kellene hanem kimenni az utcára sétálni egyet kettesben. Ha szeret akkor miért ezzel foglalkozol mégis mennyi idős vagy? Nekem eszembe nem jutna ilyenen problémázni még az sincs kint, hogy kapcsolatban vagyunk.
21/L
szerintem meg igenis parasztság más csajok képét lájkolgatni mikor van barátnője...
egyértelműen azt jelenti hogy tetszenek neki azok a csajok énis kiakadnék de szerencsére az én barátom fejében ilyesmi még csak meg sem fordul
20L
1. ez a facebook dolog nagyon gáz, térjetek vissza a "való világba"
2. egy fiú nem "lájkolhatja" anélkül egy lány képét, vagy nem bókolhat neki anélkül, hogy a lány azt hinné, hogy a srác most vagy perverz és ráveri a gép előtt, vagy akar tőle valamit?
Miért van az, hogy nem lehet kedveskedni egy nőnek ezzel, csak úgy barátként, haverként... Nekem is jól esik ha egy lány ismerősöm azt mondja hogy hú, jól áll ez a ruha, vagy jó így a hajad...stb, miért ne lehetnének az emberek kedvesebbek egymással, anélkül, hogy valami hátsó szándékú dolgot képzelnének bele egyből? 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!