Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda embereknek a ronda emberek tetszenek? (lent)
Ez a filozófia egyik legnagyobb problémája XD
Sose tudjuk meg a választ. Ugyan is minden embernek más az ízlése.
(első vagyok)
Jahh....van olyan haver aki elvan szállva egy csajtól milyen gyönyörű. Hát gülü szemei vannak kapa foga pf.. na hagyjuk és görnyedt pupos de azt mondja istennő. Ízlésficam. :)
Tényleg nem tudni, egy olyan mint a tyúk vagy a tojás.
Lárifári.
Egy csomó bombanő van a sztárok között, aki bűn ronda pasival él együtt, vagy fordítva, pl. Pierce Brossmann volt az irigyelt James Bond, döglöttek utána a nők, és mégis egy eléggé dunduska hölgy a felesége, és esze ágában sincs lecserélni.
Kétlem, hogy nem kapnak jobbat.
Egy csajt ismerek, tök odavan egy fiúért, akinek finoman szólva szabálytalan az arcberendezése, de "oooolyan gyönyörűűű naaagy kéééék szeme vaaaaaaan", én már unom hallgatni.
:)
Mindenkinek más a szép.
Szerintem fele-fele.
Aki reálisan látja a dolgokat, az azért tudja, kinél nem érdemes már próbálkoznia.
A legszánalmasabbak a csúnya srácok, amikor hajkurásszák a legszebb lányokat, és mikor semmi nem jön össze hónapokig, még ők k.vázzák le az egész női nemet. De egy átlagos csajnak a közelébe se mennének.
Az eszedbe sem jut, hogy az érzések túlmutatnak a külsőségeken?
Az első szerelmem nagyon jól néz ki, az én szememben a világ legcsodálatosabb embere. Mások szerint egy krapek, aki iszonyú öreg hozzám, és egyáltalán nem vonzó.
Figyu, én eléggé ronda ember vagyok és dagadt is.
Az a poén, hogy olyan gyönyörű barátnőm van, hogy ilyet csak álmodni lehet.
Nem igaz hogy rondának ronda ember kell, de általában így van a hülye elméletek miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!