Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy én túl jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy én túl jó vagyok az összes csajnak, és egyik sem illik hozzám?

Figyelt kérdés

Az a nagy helyzet, hogy nagyon jól nézek ki, gazdag vagyok és egyetemre járok. Na ugye jó kocsi, sok pénz, tökéletes test = minden csaj bomlik értem.

Csak nekem egyik sem jön be, mert az összesnél jobban nézek ki.

És ezt nem beképzeltségből mondom. Amúgy is modellkedem már majdnem 3 éve.

21/F

2011. ápr. 24. 18:06
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
93%
ha minden csaj odáig van érted, akkor nem igaz hogy nincs egy se akivel összejönnél. ismerkedsz te egyáltalán, vagy kinézet alapján döntesz? Mert ha kinézet, akkor barátom, vmi gond van a buksidban, hiába jársz egyetemre, vagy gazdag, ha a belső értékek nullák számodra. 18L
2011. ápr. 24. 18:15
 12/46 anonim ***** válasza:
94%
mutass már képet, kíváncsi vagyok hogy csak a szád nagy-e
2011. ápr. 24. 18:15
 13/46 anonim ***** válasza:
Mit ertesz abban hogy felannyira tokeletes mint te ? Re mennyire tokeletes vagy? Sorolj par ...
2011. ápr. 24. 18:17
 14/46 anonim ***** válasza:

haalllloooooood én erre nemtok mit mondani.

max annyit,hogy nálunk is van egy srác az évfolyamba...190 magas,nap barnított,izmi,gyönyörű arcú,sportol,énekel,táncol ,ráadásul okos is,meg szellemes...szóval olyan mintha egy amerikai sorozatból csöppent volna ide.

az igazság viszont,hogy igazán senkinek nincs szüksége rá,senki nem jönne össze vele,nem lehet tudni miért,egyszerűen lejárt lemez.Én is elégé jó nő vagyok,és bármennyire hihetetlen de egy bicikli,egy vizes zsemléből álló ebéd,kedvesség, jó szív és néhány hiba sokkal jobban kell bárkinek is mint ,az unalmas pompa és tökély.de ne vedd sértésnek.

:))

18/L

2011. ápr. 24. 18:18
 15/46 A kérdező kommentje:

Ez csak egy kérdés volt, nem azért írtam, hogy az irigyek meglepjenek, dehát... Ez jár ezzel :)

És egyébként igen, a külsőre megyek. Mert mire másra mennék?

Meg lehessen jól b*szni és csá.

2011. ápr. 24. 18:18
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Jajj vegyétek már észre, hogy ez FAKE! :D:D:D Én olyan jót röhögtem. NEm mondjátok, hogy nem veszitek észre, hogy ez mekkora FAKE! :D:D
2011. ápr. 24. 18:19
 17/46 anonim ***** válasza:

Mindenki maga szabja a feltételeit. Ha te úgy érzed csak egy ilyen nő mellett tudnál boldog lenni,akkor én is azt mondom, hogy ne szédíts olyat, akinek esélye sincs. Szóval ez tiszteletreméltó.

Viszont egy másik dolog, hogy férfi vagy te? 21 évesen ilyen adottságokkal jobbnál jobb nőid lehetnének, legyenek meg akármeddig. Nem helyeslem a kicsapongó életmódot, de nehezen hiszem el, hogy egy megnyerő 21 éves férfi nem enged a vágyainak, mert erősebb az önérzete.

2011. ápr. 24. 18:20
 18/46 anonim ***** válasza:
88%
szerintem te egy dagi,alacsony,kapafogú 15-17 éves gyökér vagy,aki unatkozik és szívatja az embereket!hát igen,szép kis álomkép...de egy vesztes vagy, meg az álomképed is.mint látod nem boldog.nem kell senkinek sem.
2011. ápr. 24. 18:22
 19/46 anonim ***** válasza:

Szerintem a stílusoddal van gond! Ez komoly!

Nem kertelek tudom, hogy egy csinos 23 éves nő vagyok, aki tudja mitől döglik a légy....Nos, akit az Isten az átlagnál előnyösebb külsővel áldott meg, az nagyobb arányban válogathat. Ha te idejönnél ezzel a stílussal hozzám, úgy elküldenélek, hogy 3 évig egy nőnek még köszönni sem mernél. Nagyon sok jópasi van, akinek még hihetetlen intelligenciája is van, és te az ilyen férfiakkal ugybár nem tudsz versengeni. A jó nők viszik ezeket a férfiakat, így te maradsz a kevésbé jő nőknek. Én ezt így látom.

20/46 A kérdező kommentje:

18:20 : Voltak már szép nőim, csak egyiket sem éreztem ahhoz méltónak, hogy együtt lehessen velem.

Egy éjszaka, na cső.

Ennyi.

1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!