Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az összes jó csajnak nyomorék pasija?
Figyelt kérdés
Mostanában ha látok egy jó csajt annak egy nyomorék csicska pasija van. A csúnyább csajok meg az értelmesebb srácokkal vannak. Megtudná valaki magyarázni, hogy mi ennek az oka?2009. szept. 7. 18:22
2/22 anonim válasza:
ezt nem tudom honnan szeded,szerintem de pont forditva látod..
3/22 anonim válasza:
Bocsi, de így ez a pár mondatod alapján inkább a nyomorék csicska pasit választanám én is helyetted.
4/22 anonim válasza:
Sztem nem feltétlenül főleg a nőknél akik szépek azok az igazi cicababák nem mindnek van top10es pasija inkább azt nézik milyen vastag a pénztárcája.
5/22 anonim válasza:
A jo csajok nehezen találnak magukhoz illö értelmesebb pasit, igy a késöbbiekben lesülyednek arra szintre hogy mindegy nekik hogy jo pasi e csak értelmesebb legyen mint egy kanos balf@sz.... a Ronda csajoknak meg mindegy ök addig mennek a jo pasik után amig nem lesz egy :D
6/22 anonim válasza:
ez fordítva is igaz. minden ilyen 10ből 10 pontos pasi ilyen 90 kg-os dagadt ronda pattanásos hü**e csajjal jár. és szereti...
7/22 anonim válasza:
ez tényleg így van..:D sok esetbe..:D De hidd el hogy a leghelyesebb pasi lehet a legbunkóbb a "nyomorék" ahogy te mondtad pedig lehet édes, kedves, szenvedélyes... a helyes pasik azt hiszik hogy ők a világ közebe és minden csajt megkaphatnak..:S
17/L
8/22 A kérdező kommentje:
18:28 Ebben tökéletesen igazad van!
2009. szept. 7. 18:29
9/22 anonim válasza:
Bocs, ne haragúdj! Kifejtenéd bövebben, milyen pasikra gondolsz?
10/22 anonim válasza:
először is, nem csak a külső számít, persze nem elhanyagolható szempont, de a belső is fontos. és lehet, hogy azok a fiúk sokkal szerethetőbbek nálad. a másik meg, attól, hogy te csicskának látod őket, nem biztos, hogy azok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!