Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvarlok egy csajnak aki ezt jó néven veszi, de fel-fel emlegeti az exét :/ meg hogy szép emlékek. Ennek ellenére megírta nekem hogy írogat neki exe és idegesíti, mivel már nem akar tőle semmit. Most akkor érdekli még vagy sem? Mit tegyek?
ne egy válogatós sokszor bejáratott piccsáát képzelj el ..
nem az a fajta...
attól, hogy idegesíti maga a pasi (ami érthető, nem véletlenül ex, ha zavarja, tiltsa le), még fűződhetnek hozzá szép emlékek. ha valakinek volt rossz kapcsolata, az én férjemnek volt a néhánnyal előttem lévő párjával, hiszen folyamatosan csalták egymást, napirenden voltak a viták és a nő a végén otthagyta egy kisgyerekkel egyedül. ettől függetlenül azért még nekik is voltak szép emlékeik, az idő meg elve megszépít mindent, szóval ez természetes.
29/n
Köszi a választ!
Az a baj hogy nekik egy jó és hosszú kapcsolatuk volt, ami 2 hónapja ért véget csak még jóba vannak, de a csávó újra összejönne vele :/
ma 13:35 vagyok
itt is hasonló a helyzet amit írtam mert a srác az elején sokat zaklatta még engem is megfenyegetett,de a csaj is felelőtlen mert azt hitte szeret de 3 hónap múlva kiderül nem én meg beleszerettem eszem magam ő meg tojik a fejemre
Nekem az az aranyszabályom van, hogy amíg az ex nincs lezárva akkor a pasi (esetedben csaj) felejtős... És ebbe beletartozik minden: ha beszél róla, ha még nem tud tovább lépni, még nem áll kész, vagy ha gyűlöli (a gyűlölet is egy heves érzelmi reakció, melynek hátterében ált. az áll, hogy vmivel megbántotta a szeretett ex, és ezért gyűlöli, de gyakorlatilag mégis imádja).
Hosszú kapcsolat után 2 hónap az semmi, inkább hagyd a csajt, valszeg nem zárta le a dolgot. Nekem csak szép emlékeim vannak exemről, mégsem emlegetem őket barátomnak, vannak, és kész... A mi kapcsolatunk van most, így arra fókuszálunk.
20L
ma 13:45
Jól mondod én is itt követtem el a hibát,mert azt hittem már tényleg elidegenedett az exétől attól függetlenül hogy alig szakítottak,bár ez itt kicsit bonyolultabb volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!