Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az összes jó csajnak nyomorék pasija?
Figyelt kérdés
Mostanában ha látok egy jó csajt annak egy nyomorék csicska pasija van. A csúnyább csajok meg az értelmesebb srácokkal vannak. Megtudná valaki magyarázni, hogy mi ennek az oka?2009. szept. 7. 18:22
21/22 anonim válasza:
Csak rossz szájízű általánosítás. Egy jól,igényesen,sportosan kinéző egyénnek is ugyanugy lehet szép barátnője,én például sok ilyen "álompárt" láttam már, nem ezen mulik.Ez pusztán véletlen kérdése.Mindenből van már a mai világban rengeteg példa, nyilván ezekben a dolgokban is.Az hogy a kérdező több emilyennel találkozik,az még nem jelenti hogy fő igazság volna,értelmetlen általánosítás. AMi viszont tény,saját tapasztalatból,és évek óta eddzek,és kinézetre maximumar törekszem,mert régi rossz emlékek miatt egyszerüen betegesen erről szól már az életem,és szerintem sokan vannak ilyenek mint én, és az ilyeneknek meg fontosabb az önbecsülésük, mint a kockázatvállalás. Nem tudja az illető elfogadni,ha elutasítják, mert akkor kárt szenvedne az önbecsülése. Egy jó kinézetelű nő meg zömében kényes,válogatós, nagyobb esély van rá hogy elutasít akármilyen bizbasz piti dolog miatt egy jobb kinézetelű egyént,mert épp más stílus jön be neki vagy ilyesmi,és ezt aki komolyabban foglalkozik magával,az azér benyeli. Akik meg szarnak magukra, nem nagyon foglalkoznak vele ,hogy hogy néznek ki,azok bevállalósabbak,kevésbé gátlásosak,és jobban közelednek a nőkhöz,tul sok vesztenivalójuk ugyanis nincs. Ez sem általános igazság,de ilyenre is van példa. Szerintem amugy erre a kérdésre nincs univerzális magyarázat,mert nagyon sokféle gondolkodású és hozzáálású,izlésű ember van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!