Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az összes jó csajnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az összes jó csajnak nyomorék pasija?

Figyelt kérdés
Mostanában ha látok egy jó csajt annak egy nyomorék csicska pasija van. A csúnyább csajok meg az értelmesebb srácokkal vannak. Megtudná valaki magyarázni, hogy mi ennek az oka?
2009. szept. 7. 18:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Hát annyi, hogy a jobban mutatósabb pasik annyira elvannak maguktól ájulva, hogy egy értelmesebb széplány nem akar ilyennel, inkább keres egy intelligensebb de nem olyan jóképű srácot.De igen a pénztárca is belejátszhat :D
2009. szept. 7. 18:52
 12/22 anonim ***** válasza:

Szerintem azért lehet sokszor ilyen felállást látni, mert a helyes jóképű macsó srácok mind beképzeltek, önzőek, bunkók stb, míg a kevésbé helyes srácok pedig édesek, szenvedélyesek és tudnak szeretni!

A pénztárca meg max a cicababáknál játszhat rá. Szerintem vannak a szép lányok akik tényleg szépek és nem ribik és van a másik csoport aki lehet, h szép de írtó nagy ribi. Na a 2. csoport az aki inkább a pénzre hajt.

18/l

2009. szept. 7. 19:03
 13/22 anonim ***** válasza:

Én mindig a belsőt nézem :)

15 L

2009. szept. 7. 19:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Kikérem magamnak, nekem nagyon jó pasim van.
2009. szept. 7. 19:34
 15/22 anonim ***** válasza:
Kifogáskeresés, hogy neked miért nincs. Tényleg, ha annyira király vagy, akkor miért?
2009. szept. 7. 20:30
 16/22 anonim ***** válasza:
77%
Ez a trend! Kész. Én nekem már szégyenkeznem kell, hogy kivagyok gyúrva és nem vagyok 40 kilós vasalthajú focista. Idáig jutottunk. Hiába van pénzem is ráadásul, és még a nőket is emberszámba veszem, akkor sem kellek. Apropó, egyszer beszéltem egy csaj ismerősömmel, akinek egy hasonló embere van, kérdeztem hogy mégis mi a jó ezekbe az emberszabású gyíkokban? mire ő: hogy olyan nőies, és én tudok rajta uralkodni? na itt OFF. köszi. 20/F
2009. szept. 7. 21:17
 17/22 anonim ***** válasza:
A kérdezővel nem értek egészen egyet. De azt észrevettem, hogy sok elég rondácska pasinak milyen szép barátnője van. Meg fordítva is. De talán azért járnak ilyen pasival, mert látnak benne valamit. Ha erre gondolsz a kérdésed alatt.
2009. szept. 7. 21:46
 18/22 anonim ***** válasza:
84%
Nézzél bele abba a bizonyos tükörbe,Kedves Kérdező,aztán tegyél fel magadról egy képet,hátha Te egy görög félisten vagy,esetleg topmodell!Kíváncsi lennék arra,Te hogy nézel ki!Egyébként ne ilyeneken agyalj,hanem vegyél vissza az egódból,és törődj a saját magánéleteddel!Az,hogy ki kivel miért van együtt,mindenkinek a magánügye,és tök mindegy,ki szép,meg ki nem szép!Egyébként sokan ezeknek az egyébként ,,ronda,pattanásos,dagadt" embereknek a kisujjáig sem érnek fel emberileg.Lehet,hogy te sem...(Mielőtt azzal jönnél,hogy biztos én is ronda vagyok,azért védem őket,nem,nem vagyok ronda,csak emberibb,mint egyesek!)
2009. szept. 7. 22:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,az lemaradt,hogy 22/L vagyok,boldog kapcsolatban élek,és lehet,hogy nem vagyok egy menő,atomtestű plázamaca,de emberileg túl teszek sokukon!Tisztelet a kivételnek!
2009. szept. 7. 22:49
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Az relatív h kinek mi a nyomorék. Van aki pont téged lát annak. Én nem szoktam megszólni azokat a lányokat akik mondjuk úgy "csúnyább" sráccal vannak, nem ismerem egyiket se, ki tudja emberileg melyikük milyen. Meg tudod ez úgy van, ha jársz valakivel és beleszeretsz, akkor megszépül számodra (ezzel gondolom sokan találkoztak már), és ilyen esetben a legundorítóbb dolog, ha megszólod bármelyiküket is.

Viszont ha a csöves, tarhás, szipuzós, buszmegben bandázós gyíkokra gondolsz, na akkor teljesen igazad van, de az már viselkedés kérdése, nem kinézeté.

Amúgy ez tényleg érdekes kérdés? Az h nem szép, még lehet férfias, sőt...a metroszex fiúk között sokkal több a "nyomorék", ha már itt tartunk

2009. szept. 8. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!