Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akkor leszek nagy csávó ha minél több csajt megdöntök, hanem akkor, ha ellen fogok tudni állni az összes többinek, egyetlen egy miatt, és az te vagy! Mi a véleményetek, küldjem el ezt annak a csajnak aki nekem tetszik?
Én nem szeretem az ilyen nyálas dumát. Nem kellenek a drámai, nagy szavak, meg ígéretek. Vidd el moziba, vegyél neki virágot, az romantikus.
Ez inkább nevetséges.
Szerintem ezzel magad alatt vágod a fát.
Akkor leszel nagy csávó, ha ellenállsz?
Ennek alapnak kellene lennie szerintem.
Nem igazán tetszik. Ha az ember szerelmes, nem kellene nagy dolognak lenni, hogy ellenálljon a "megdönthető" lányoknak, alapból nem is kellene, hogy érdekeljék és "nagy csávó" sem nagyon jön be.
Kicsit úgy hangzik, hogy: lásd, kivel van dolgod, megemberelem magam és amíg együtt vagyunk ellenállok annak a kényszernek, hogy ne dugjak meg mindent, ami él és mozog. :D
Ezt a szituációt úgy tudom elképzelni, hogy a butácska fiú ül a butácska barátnőjével a padon és azt mondja "Nem akkor leszek nagy csávó, ha minden szembejövőt megdugok, hanem ha ellen tudok állni az összesnek egy miatt" a butácska lány meg csak néz, és a butácska fiú még belöki "ÉS AZ TE VAGY".
Nem az igazi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!