Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyetlen akinek nem jönnek be az ilyen lányok?
2011. szept. 11. 21:54
1/21 krvua válasza:
nem zavar hogy pózol csak az hogy bűn ronda legszívesebben orrba finganám majd belelépnék a köldökébe és eljárnék benne egy csárdást.
3/21 anonim válasza:
futószalagon gyártott sorozatribi. annyi van belőlük hogy rövidesen vécépapír helyett velük fogom kitörölni a s*ggem.
4/21 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, én is a falra mászom az ilyenektől...
5/21 Mitmivan? válasza:
Lehetne egy ilyen family guy jelenet.. Peter ül a vécén és ilyenekkel törli a seggét :D
6/21 anonim válasza:
Nekem az ilyen fiúk nem jönnek be.;)
7/21 A kérdező kommentje:
Mármint milyen fiúk? Akik tükörben pózolnak telefonnal fotózva?
2011. szept. 11. 22:01
8/21 anonim válasza:
Igen a tükörben telefonnal pózolós fiúk nagyon taszítanak.
9/21 anonim válasza:
Én lány vagyok ugyan, nekem azért nem tetszenek, mert nem tudom megkülönböztetni őket... :D Viccen kívül, tök egyformák, még úgyis, hogy mások, egyforma haj, egyforma ruha, egyforma smink, egyforma minden más...
De irtó büszkék rá milyen egyediek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!