Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én túl jó vagyok az összes csajnak, és egyik sem illik hozzám?
Az a nagy helyzet, hogy nagyon jól nézek ki, gazdag vagyok és egyetemre járok. Na ugye jó kocsi, sok pénz, tökéletes test = minden csaj bomlik értem.
Csak nekem egyik sem jön be, mert az összesnél jobban nézek ki.
És ezt nem beképzeltségből mondom. Amúgy is modellkedem már majdnem 3 éve.
21/F
"egy bicikli,egy vizes zsemléből álló ebéd,kedvesség, jó szív és néhány hiba sokkal jobban kell bárkinek is mint ,az unalmas pompa és tökély.de ne vedd sértésnek. "
HALLOD EZT NAGYON JÓL MEGMONDTAD!PASIK!!!!TÉNYLEG EZ KELL!!!!KOMOLYAN!
amúgy szerintem ez egy kamu.vagy egy ronda fiú vagy egy csajszi van a kérdés mögött.
szerintem így nézhetsz ki:
A gond az, hogy az ilyesfajta gondolkodás erősen félreértelmezi a "jó" fogalmát. Ennek oka a lelki szegénység. Na meg érvényesül az egyik kedvenc mondásom: A primitív embernek felesleges megmagyarázni, hogy primitív, nem érti, mert primitív.
A "mer' csak irigyek vagytok!!!"-duma kb ovis színvonalú.
u.i.1: A FAKEség lehetőségét fenntartom.
u.i.2: Sanda gyanúm, hogy hamarosan törölve lesz ez a remek kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!