Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy én túl jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy én túl jó vagyok az összes csajnak, és egyik sem illik hozzám?

Figyelt kérdés

Az a nagy helyzet, hogy nagyon jól nézek ki, gazdag vagyok és egyetemre járok. Na ugye jó kocsi, sok pénz, tökéletes test = minden csaj bomlik értem.

Csak nekem egyik sem jön be, mert az összesnél jobban nézek ki.

És ezt nem beképzeltségből mondom. Amúgy is modellkedem már majdnem 3 éve.

21/F

2011. ápr. 24. 18:06
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Nem hozzad melto??? milyen kell legyen hogy hozzad melto legyen?
2011. ápr. 24. 18:25
 22/46 anonim ***** válasza:
Akkor mi a probléma? Megkapod, amit akarsz, nők, szex, pénz, mi hiányzik?
2011. ápr. 24. 18:25
 23/46 anonim ***** válasza:

"egy bicikli,egy vizes zsemléből álló ebéd,kedvesség, jó szív és néhány hiba sokkal jobban kell bárkinek is mint ,az unalmas pompa és tökély.de ne vedd sértésnek. "

HALLOD EZT NAGYON JÓL MEGMONDTAD!PASIK!!!!TÉNYLEG EZ KELL!!!!KOMOLYAN!

amúgy szerintem ez egy kamu.vagy egy ronda fiú vagy egy csajszi van a kérdés mögött.

2011. ápr. 24. 18:26
 24/46 anonim ***** válasza:
Ha ez igaz, akkor elég vacak életed van. Ha már lefektetted a legszebb nőket a szex egy idő után már unalmas lesz. Ismerek olyan srácot, akinek már fel se áll, mert a lányok nem tudnak neki újat mutatni...
2011. ápr. 24. 18:27
 25/46 anonim ***** válasza:

szerintem így nézhetsz ki:

http://www.youtube.com/watch?v=VLj7THc1Qt0

2011. ápr. 24. 18:30
 26/46 anonim ***** válasza:
56%
én inkább a linket látható csávót választanám,ha lehet :DDDD
2011. ápr. 24. 18:31
 27/46 A kérdező kommentje:
Irigykedjetek csak, csak ehhez értetek, ti senkik ;)
2011. ápr. 24. 18:34
 28/46 anonim ***** válasza:
88%

A gond az, hogy az ilyesfajta gondolkodás erősen félreértelmezi a "jó" fogalmát. Ennek oka a lelki szegénység. Na meg érvényesül az egyik kedvenc mondásom: A primitív embernek felesleges megmagyarázni, hogy primitív, nem érti, mert primitív.

A "mer' csak irigyek vagytok!!!"-duma kb ovis színvonalú.

u.i.1: A FAKEség lehetőségét fenntartom.

u.i.2: Sanda gyanúm, hogy hamarosan törölve lesz ez a remek kérdés.

2011. ápr. 24. 18:34
 29/46 anonim ***** válasza:
Azért, mert baromi magasak az elvárásaid. Így bizony hamar szexhiányod lesz. Akkor majd lejjebb adsz kicsit. Az meg, hogy egyetemre jársz, nem jelenti azt, hogy értelmes is vagy.
2011. ápr. 24. 18:35
 30/46 anonim ***** válasza:
88%
Ja, meg hozzátenném, hogy ha magadat, mint egy fiút, "jobban kinéző"nek tartod az összes nőnél, akkor itt nemi identitási zavarok is lehetnek. (:
2011. ápr. 24. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!