Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy én túl jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy én túl jó vagyok az összes csajnak, és egyik sem illik hozzám?

Figyelt kérdés

Az a nagy helyzet, hogy nagyon jól nézek ki, gazdag vagyok és egyetemre járok. Na ugye jó kocsi, sok pénz, tökéletes test = minden csaj bomlik értem.

Csak nekem egyik sem jön be, mert az összesnél jobban nézek ki.

És ezt nem beképzeltségből mondom. Amúgy is modellkedem már majdnem 3 éve.

21/F

2011. ápr. 24. 18:06
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy mire irigykedjek? Egyetemre járok, azt tanulom, amit szeretek, a saját, közös lakásunkban lakunk a barátommal és imádjuk egymást. Nem hiszem, hogy lenne mit irigyelnem tőled.
2011. ápr. 24. 18:37
 32/46 anonim ***** válasza:
89%

figyi, küldj akkor egy képet vagy a modellügynökséged címét és egy nevet,hogy megkereshessünk téged. :))

és akkor talán hiszek neked.

2011. ápr. 24. 18:38
 33/46 anonim ***** válasza:

kétlem,hogy te valóban jól néznél ki ,mivel a szépség ,a mai társadalomban azzal az előnnyel is jár,hogy nem enged elrohadni belülről.elkeseredett,csúnya férfiak szoktak erre az útra lépni,akiket sokat csúfoltak és sok fájdalomban volt részük.ha szép férfiak is lehetnek bunkók és szex orientáltak,de képesek tisztelni a nőket és mivel elég szépség jut neki,nem kapar annyira a tökéletes szépség felé.

"senkiktől" kérsz megerősítést,válaszokat...kizártnak tekintem,hogy te egy létező személyiség lennél.

28/F

2011. ápr. 24. 18:47
 34/46 anonim ***** válasza:
XD Önbizalomban sincs hiány. Narcissus személyesen? =)
2011. ápr. 24. 18:52
 35/46 anonim ***** válasza:

ciki nem ciki sok férfivel lefeküdtem, és megfigyeltem, hogy a túl jó pasik az ágyban nem nyújtanak nagyot. Mindig azt hittem, nha ez a pasi majd megadja, ami kell, de a csoda elmaradt, megtörtént és kész, másnap már el is felejtettem. Volt átlagos, sőt kevésbé helyes pasim, azokkal ilyen téren nem volt gond. Most is egy teljesen átlagos barátom van, átlagos mérettel, és jó vele a szex.

Lehet nem vagy jó az ágyban, és nem kellesz a nőknek.

2011. ápr. 24. 18:56
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Valahol jószívű vagy. Bár a gondolataid nem egészen normálisak, megkíméled a lányokat attól, hogy veled kelljen foglalkozniuk. Mert hidd el, két hét után ők dobnának ki, nem fordítva.
2011. ápr. 24. 19:07
 37/46 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Nekem a leírtak alapján kevés lennél, még ha egyedülálló lennék is. :)
2011. ápr. 24. 19:14
 38/46 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a FAKE-et kiáltók táborához.
2011. ápr. 24. 19:24
 39/46 anonim ***** válasza:

tegyük fel , hogy ez nem kamu és válaszolok rá ..

Ismét bebizonyosodott , h aki egyetemre jár az nem biztos h értelmes , mert . 1 . NORMÁLIS ember nem érzi magát istennek 2. ha még jól is nézel ki (bár kétlem) , akkor is lehetne benned annyi gerinc , hogy nem "Csak nekem egyik sem jön be, mert az összesnél jobban nézek ki"-szövegekkel indítasz ezt nevezik "taplónak" ha ismeretlen a szó majd nézz bele otthon a tükörbe:P

Továbbá lehet h gazdag vagy , apuci fizeti az életedet stb..akk nem értem h egy állítólagos "jó pasi" mit keres egy ilyen oldalon , de ez csak egyéni vélemény.

Még csak azt fűzném hozzá , hogy ha egy ilyen legalja gyökér odajönne hozzám , bár lehet h megnézném , mert jól néz ki VISZONT kinyitnád a szád és csak ennek egy töredékét hangoztatnád már akk elküldenélek melegebb éghajlatra , mert ez szánalmas életfelfogás . Csatlakozom az előttem szólókhoz és isten mentsen minden csajt egy ilyen férfitól , ha létezik ez a személyiség ha nem !

2011. ápr. 24. 19:33
 40/46 anonim válasza:
ha ennyire tökéletes vagy akkor gondolom a megértéssel sincs gondod...ezért nem értem hogy ezt minek egy olyan helyre írtad ahol nem arcoskodni szokás hanem kérdéseket feltenni és főként azt hogy a szexualitás kategoriába írtad...
2011. ápr. 24. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!