18+ elkeseredett szüzek! Ha összejön, fogtok pezsgőt bontani és ünnepelni, bulizni egy rohadt nagyot?
Figyelt kérdés
Én ezt tervezem... már olyan jó lenne.
19/F
2010. máj. 18. 00:49
81/84 anonim válasza:
Nezd..oszinten szolva nem ertem meg az embereket. Mindenki azt szajkozza hogy milyen ciki meg ilyenek...a mediabol csopog a sex..minden erre osztokeli az embert...a divat a zene a media..minden. En ugy gondolom hogy a szuzesseg az egyik legszebb ajandek amit oda tudsz adni valakinek. Ez egy olyan dolog amit nem lehet 2x megadni. Szoval olyannak tartogasd aki tenyleg megerdemli. Megaztan kepzeld csak el...13-14 eves korod ota rendszerese sexelsz...mar szonte motorikus a dolog..es mikor jon az a bizonyos...akkor marnem lesz mar akkora elvezet mivel mar neked szinte unalmas rutin az egesz..egyszeruen csak kiegsz..elveszited az uj erzes elmenyet. Es felreertes ne essek..nem vagyok se pap se apaca se semmi :P Petting nekem is volt mar lanyal es sok mindent csinaltam mar en is...csak pont AZT nem. Remelem sikerult aterezd amit mondani akartam. Udv! 20/F
82/84 anonim válasza:
ahh ennyi hozzá szólást még nem is láttam xd
83/84 anonim válasza:
13.09
Itt az egyik korábbi kérdésem, több kommentet kapott, mint a ez a kérdés! :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
84/84 anonim válasza:
Miezen a hüde nagy dolog...szüzesség...áhh...mintha nagyot változna a világ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!