18+ elkeseredett szüzek! Ha összejön, fogtok pezsgőt bontani és ünnepelni, bulizni egy rohadt nagyot?
Én ezt tervezem... már olyan jó lenne.
19/F
Bocsi, de nincs időm. Komolyan (vizsgaidőszak).
Mellesleg, nincs tuti recept.
Olyat nem lehet mondani, hogy X időpontban csináld ezt, majd mondd azt, ha Z-t kérdez, akkor A-t válaszolj, és akkor tuti lesz a siker. Mellesleg, nincs két egyforma ember, akiknek mindig ugyanaz jön be.
A lánynak téged kell megszeretnie, nem azt a szerepet, amit 1-2 órában eljátszol előtte (amúgy sem tanácsos színészkedni, nem színházban van az ember).
De az alapokról itt is leírom a lényeget (ahogy szerintem van, de ismételem, nem nálam van a bölcsek köve):
Az a lényeg, hogy ne feszengj, légy "laza" (ez alatt nem azt értem, hogy te egyél a helyi vagány csávó, és nem azt, hogy leidd magad a sárga földig, sem azt hogy "Csácsumi, wassap?"-stílusban beszélj). Vagyis, ne úgy beszélj a lánnyal, mint egy kisiskolás, aki szavalóversenyen van, és a mozgásodra se a "suta" legyen a megfelelő jelző. Egyszerűen légy önmagad, mintha csak egy barátoddal beszélgetnél. Ne azon görcsölj, hogy "Hű, most mit mondjak neki, vajon nem ciki, ha ezt megkérdezem/mondom?" és ne folyton az járjon a fejedben, hogy "vajon mit gondol rólam?".
Ezt úgy érheted el a legkönnyebben, ha nem úgy mész bulizni (vagy bárhova, ahol sok lány van), hogy "bármi is történik, ma becsajozok, mert utána csak 2 hónap múlva lesz megint időm, de akkor már 23 éves leszek és lekések mindenről", hanem, hogy szimplán kikapcsolódni mész, és ha úgy adódik a lehetőség, akkor élsz vele (de akkor valóban élj). És a lányok sosem fognak odamenni maguktól, hogy "itt a számom, hívj fel", szóval ne ilyen lehetőségre számíts. Hanem inkább olyanra, hogy rád mosolyog, esetleg szóba elegyedik veled, vagy ha társaságban vagytok, akkor többet beszél veled a társaihoz viszonyítva, vagy "csipkelődik" és hasonlók...
A sok barát ilyen téren pedig előny. Mert az embert gyakrabban bemutatják számára idegen, csinos lánykáknak (haver csoporttársa, tesójának ismerőse stb.), és már azonnal nem kell a tök 0-ról indítani és több alkalom nyílik arra is, hogy szóba elegyedj vele.
De a barátok nem arra vannak, hogy "felszedjék" neked a lányt.
Végezetül, ha már barátságnál tartunk. Légy valamennyire rámenős (lehet azt finoman/vagányan is csinálni, nemcsak úgy, mint a barna legények a dizsiben), és tedd egyértelművé a szándékodat (bókolsz, el hívod valamerre, elkéred a számát, de ezeket ne úgy tedd, hogy közben felhozol valami "hétköznapi kifogást", hogy miért is hívod el. Pl.: EZT NE: "Megadod a számod, arra az esetre, ha XY-t nem tudnám elérni, akkor neked szólok, mert te úgyis mindig a közelében vagy".), mert könnyű beleesni abba a hibába, hogy az ember fél a visszautasítástól, ezért csak "kedvesen" viselkedik, de nem nyilvánítja ki a szándékát. És utána csodálkozik, ha bekerül a "barát" kategóriába. Innentől elment a hajó...
Szóval, jobb, ha nem rettegsz a visszautasítástól, amúgy sincs abban semmi különös, bárkivel előfordul, legalább megpróbáltad. Majd úgyis jön következő.
és akkro mi ujság, ha a barátaid sem ismernek csajokat?
én 4 évig mindig csak jol éreztem magam, de lehetöség nem adodott.
Azt írtam, hogy a sok barát "előny", nem azt, hogy feltétel. Úgy is lehet menni velük szórakozni, hogy nem ismernek lányokat, maximum "eltávolodsz" tőlük, amíg bepróbálkozol egy lánynál... Annyival bonyolultabb a helyzet, hogy ilyenkor jó eséllyel a lány egy vadidegen ember lesz, és ezt a helyzetet tapasztalat nélkül nehezebb kezelni (de nem lehetetlen).
Szerintem biztos, hogy volt (ha nem is túl sok) lehetőség a 4 év alatt, de lehet, hogy nem vetted észre, vagy nem éltél vele, mert "megijedtél" (nem ismerlek, csak tippelek. Ha tényleg semmi lehetőség nem volt, akkor sz@r neked, de én eddig még nem láttam olyan embert, akinek ennyi idő alatt ne lett volna...). Ismétlem, nem az a lehetőség, hogy rád mászik egy lány (ilyen is előfordulhat, de "sajnos" a szép lányok nincsenek erre rászorulva, hiszen van elég "hódoló"), szinte mindig a fiúnak kell kezdeményezni.
Én csak azt szeretném közölni, hogy egyáltalán nem ciki, ha egy fiú még 18 vagy 20 fölött szűz. Sok lány van, aki örül neki, ha ő az első, akivel lefekszik a pasi.
Az én barátom jóval 20 fölött vesztette el a szüzességét, velem.. és én nagyon boldog voltam, h nem volt még előttem senki. Szerintem sok más lány is így van ezzel, nem az az érték, ha valaki 15 éves korától rendszeresen szexel, és 20 éves korára a fél várossal lefeküdt.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!