18+ elkeseredett szüzek! Ha összejön, fogtok pezsgőt bontani és ünnepelni, bulizni egy rohadt nagyot?
Én ezt tervezem... már olyan jó lenne.
19/F
Én konkrétan nem ünnepeltem meg. 20 évesen vesztettem el, de csak a vigyort nem tudtam levakarni a fejemről, legalább 1 napig :D. Pedig úristen mennyit kellett addig szenvednem :). Azóta pedig minden remek...
21/F
Miért? Újabban már valami oklevél meg ösztöndíj jár azért, ha az ember elkezdi élni a szexuális életét? :DD
Szomorú, hogy sokan jobban paráznak, hogy örökre szüzek maradnak, mint attól, hogy sosem fognak beleszeretni senkibe, (nem, most nem azokra a szüzekre céloztam, akik a "Nagy Ő"-re várnak) vagy soha nem lesz gyerekük, pedig a terveik közt szerepelt.
Ideáig jutottunk. Freud forogna a sírjában, ha tudná, hogy a szexuális forradalom odáig vezette a világot, hogy szinte már csak a szexből áll az élet, vagy minimum a párkapcsolat.
És nem, nem egy 40 éves szűz ír, hanem egy, a szüzességét 18 éves korában divatból/elvárásokból elvesztő srác.
20F
Ciki nem ciki?
Hulyeség ezzel foglalkozni, egyáltalán mi vagy ki határozza meg, hogy mi a ciki?
Az én párom 23 éves volt mikor elveszítette velem. Kicsit meglepett, hogy még szuz, mert elég kozkedvelt srác és tudom, hogy volt rá lehetosége. Az elején kicsit vigyáztam rá, tanítgattam, hogy mit hogyan, és most vagyunk azon a szinten, hogy senkivel nem volt olyan jó mint vele.
Nem hiszek abban, hogy valaki attól lesz jó az ágyban, ha minél tobb partnert kipróbál.
A kérdésre válaszolva: én nem nyitottam pezsgot mikor 19 évesen elveszítettem. Igaz, felrúgtam egy pohár bort kozben, amivel totál károsra áztattam a pasi notebookját...
Az én pasim is szűz volt, mikor összejöttünk. Egyáltalán nem zavart.
Szerintem az sokkal cikibb, ha valaki azzal tartja a számon a férfiasságát, hogy milyen korán/már hány csajjal szexelt.
én 17 voltam. Másnap mentünk haverokkal strandolni, néhány sör lement, de igazából semmi se változott meg nagyon.
Aztán 19 lettem, barátnő nincs, és valahogy kezdem úgy érezni, hogy az összes körülöttem lévő nőnemű humanoid egyszerűen p*csa. A sima szex meg ideig-óráig okés, meg kielégít, de nem ugyanaz, mint amikor valakivel együtt vagy..
19F
szerintem nincs olyan hogy igazi. mert ezt addig nem tudod, hogy az volt-e amig meg nem teszed vele. ez csak azután döl el. nekem is mondta, hogy majd igy fog tenni meg úgy fog tenni. tele lessz rózsa szirommal az ágyam, aztán egyet gondoltunk, egymásnak estünk és megvolt az elsö alkalmam. nem néhány perc alatt történt meg, azért volt elöjáték meg ilyesmi, de nem úgy történt meg ahogy elképzeltem, ahogy mindenki álmodozik róla, és mégis csodálatos volt.
én is 18 voltam. és én úgy vettem észre magamon, hogy minnél többet vártam az "igazira", annál jobban féltem az elsö alkalomtól. hogy fájni fog stb. pedig nem fájt.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!