18+ elkeseredett szüzek! Ha összejön, fogtok pezsgőt bontani és ünnepelni, bulizni egy rohadt nagyot?
Én ezt tervezem... már olyan jó lenne.
19/F
Hozzáteszem én is elkeseredett voltam, hogy még nem volt szex és szűz vagyok, mert nem találtam normális csajt. De ennek ellenére nem ünnepeltem. :)
-Előző-
Nincs senkire sem ráírva, hogy szűz vagy nem... Mellesleg, ez csak fogalom, semmi más. Miután "elveszted" tudod mi fog megváltozni? SEMMI. Ugyanúgy felkel majd reggel a nap, jó esetben a lány se szalad világgá és ugyanúgy fog szeretni, a vizsgaidőszak ugyanúgy el fog jönni és pár barátot leszámítva senkit sem fog érdekelni a "nagy esemény". És az életed többi problémája/öröme is ugyanúgy megmarad.
Azért meg nem érdemes elmenni egy prostihoz, hogy ne legyél az (mert attól úgyse lesz barátnőd, sőt, később kifejezett hátrány lehet a pártalálásban, ha kitudódik).
00:53!
Szia!
(Egy értelmes srác) :-)
11:16!
Szóval te tudod, hogy 20 fölött ciki szűznek lenni. Azta' mindenit. Ez komoly? Én meg tudom, hogy 24 vagyok, szűz és baromira nem érzem cikinek. Akkor most hogy is van ez? Pedig én sem önszántamból választottam, hogy így alakuljon.
FS
Na b*meg, most szégyellem magam. Hát most már nagyon cikinek érzem. Megyek is, levetem magam egy szikláról. Vagy elfogadom, hogy ez hű de nagyon ciki, tönkre vágom magam lelkileg, hátha attól reggelre elveszítem a szüzességemet, vagy hátha attól nagyobb eséllyel jövök össze egy lánnyal. Mer' ugye az úgy megy. Minél "cikibb"-nek érzi az ember, hogy még szűz, annál nagyobb lesz az önbizalma és annál nagyobb eséllyel jön össze egy lánnyal. Vagy nem így van? Lehet, hogy én tudom rosszul, javíts ám ki nyugodtan, ha tévednék! :-)
Uff... shit...
FS
Angyalkám, ennyi idősen majd te is visszasírod még azt az időt, amikor fiatal és hamvas voltál.
Babi néni 76N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!