Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira tanácstalan vagyok: miért nem ír? Fog még jelentkezni; élõben akarja vagy már kellett volna lépnie és nincs esély vagy én írjak? Lécci vmi tanácsot. (egy elkeseredett lány)
Mennyire volt ittas a srác? Lehet, hogy nem is emlékszik az egészre :S
Egyébként az a valószínű, hogy ő is a hétfőt várja, mert nem akar lerohanni.
Fel a fejjel! (:
nem volt egyáltalán ittas..én voltam ittas!!:DD és köszi a pozitív választ!! kicsit visszatért bennem a remény..csak néha tudod,úgy érzem magam mint egy számkivetett,mert mindenki annyira könnyne talál párt nekem meg mindig elromlik valahol ez a dolog..és szinte már babonából görcsölök hol rontom el és tiszta pesszimista vagyok..
pedig látszólag nincs velem gond:barátnőm mondta hogy rengetegen modnták neki hogy tetszem nekik,de ezt nem ilyen nagyképűségből csak talán lehet hogy megijedt..áá.nemtudom..:S
Kissé érthetőbben a vége:
örülj, hogy nem folytatódnak ezek a "kapcsolatok", és nem használnak ki, majd eldobnak mint vmi agyonhasználd dolgot.
Tehát csak várj türelemmel, és maradj amilyen vagy (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!