Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakiből kiszerettek fiúk, van rá esély, hogy beleszerettek újra? Ha a vonzűdás még ugyanúgy megvan a lány iránt, de a szerelmet nem érzitek.
Első vagyok.
Csak annyival egészíteném ki az előbbit, hogy pont ilyen helyzetben vagyok most. Egyenlőre még gondolkodok, hogy megkeressem-e.
Értem, köszönöm a válaszokat. :)
Első válaszoló, mikor szakítottál a lánnyal?
Első vagyok.
Igazából novemberben ismertem meg és februárban "szakítottunk". Cska 2 randdi erejéig jöttünk össze. SEmmi komolyabb nem alakult ki közöttünk. Akkor azt mondta, hogy magánéleti zűrjei vannak és időt kért. Én azt hittem, hogy hülyít, meg le akar koptatni- nem hallgattam a józan eszemre. Aztán a végén megszakítottam vele a kapcsolatot, de semmi összezördülés nem volt.
Ha azt vesszük akkor jogosan "kérnék tőle egy újabb esélyt", mivel azt mondta, hogy idő kell neki. Hát kapott eleget. :)
nincs rá esély, ha valakiből "kiszerettem" annak megvan az oka...
25/F
benne vagyok én is a szituban rendesen:D
ha a fiú a saját hibája miatt "szakított",akkor kezdeményezzen mindenképp...persze ki kell magyaráznia pár dolgot.Ezután márcsak a lányon múlik.
Elmesélnéd a történeted, utolsó válaszoló?
Te vagy a fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!