18+ elkeseredett szüzek! Ha összejön, fogtok pezsgőt bontani és ünnepelni, bulizni egy rohadt nagyot?
Én ezt tervezem... már olyan jó lenne.
19/F
19:53 vagyok
jól pofánverdeel egy-két ringyót, és megtanulják a rendet meg a rendeltetésüket! vergődnek a nők mert kövérek, hát csak le kell fogyni, vergödnek a nök, mert nem elég szépek, hát van smink.egyszóval mindig a rohadt külsejük miatt aggódnak, amin változtatni egyáltalán nem nagy cucc! viszont egy személyiségen változtatni, ami a férfiak fö problémája, már sokkal nehezebb!
20:01!
Te 22 évesen feladtad az életedet? Nem korai egy kicsit?
Figyelj csak, ha megtisztelnél vele, nagyon érdekelne, hogy hogyan jutottál el idáig. Mit jelentenek az "eddigi próbálkozásaid"? Milyen okok miatt alakult úgy, hogy 22 évesen szűz vagy? Hány próbálkozásod volt? Volt komolyabb kapcsolatod? Annak miért lett vége (ha volt)?
Egyelőre ennyi, a többi majd jön.
Hangsúlyozom, nem kötelező válaszolni ezekre, csak kíváncsi vagyok. Mail-t írj, ha írsz!
FS
24/F (szűz)
20:05
"jól pofánverdeel egy-két ringyót, és megtanulják a rendet meg a rendeltetésüket! vergődnek a nők mert kövérek, hát csak le kell fogyni, vergödnek a nök, mert nem elég szépek, hát van smink.egyszóval mindig a rohadt külsejük miatt aggódnak, amin változtatni egyáltalán nem nagy cucc! viszont egy személyiségen változtatni, ami a férfiak fö problémája, már sokkal nehezebb!"
NA AZÉRT MEGNÉZNÉM, HOGY TE HOGY NÉZEL KI TE KIS SELEJT...
EZÉRT NEM KELLESZ EGY NŐNEK SEM. LÉGY BUZA ÉN AZT AJÁNLOM.
Ahogy elnézem, itt egyesek néhány sikertelenség miatt vagy megutálták a lányokat vagy pedig megkeseredettek lettek.
Egyik sem tesz jót az "ismerkedésnek", egy lánynak sem kell olyan fiú, aki vesztesnek tartja magát (ez meglátszik a kisugárzáson), ezért a következő bepróbálkozásnál a sikertelenség szinte borítékolható. Így a kör bezárul, a folyamat önfenntartó lesz...
20.01 vagyok tegnapról
Én a "megkeseredettek" táborába tartozom, mint mondtam próbálkoztam, többször is, de nem 100-szor. Meguntam a legyünk csak barátok, meg remélem, hogy találsz majd egy lányt című fejezetet. Ami nem megy az nem megy sz.rok rá!!
22/F
00.38. as
Inkább nem mesélem el az élet történetemet.:)
húzzatok már a 'csába!!
lehaltam ezen a topikon, itt sajnáltatja magát az összes aggszűz, inkább szólítsatok le valakit az okoskodás helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!