18+ elkeseredett szüzek! Ha összejön, fogtok pezsgőt bontani és ünnepelni, bulizni egy rohadt nagyot?
Én ezt tervezem... már olyan jó lenne.
19/F
Én még egy lánytól sem hallottam, hogy nem járna szűz fiúval (oké, volt, aki furcsának tartja, ha valaki 24-25 évesen is az, de ők is azt mondják, hogy ha minden más "rendben" van, akkor miért is ne lehetne vele járni).
Ellenben, azt már hallottam, hogy XY nagy "kurafi", ezért inkább jobb nem kezdeni vele, maradjon csak meg a lotyóknak...
Azaz a szüzesség nem kizáró ok.
(Én nem vagyok szűz, de "normális" esetben nem is írnám ezt a kérdés végére, csak ha most nem tenném, biztos jönnének egyesek, hogy azért "védem" őket, mert az vagyok).
"Én még egy lánytól sem hallottam, hogy nem járna szűz fiúval (oké, volt, aki furcsának tartja, ha valaki 24-25 évesen is az, de ők is azt mondják, hogy ha minden más "rendben" van, akkor miért is ne lehetne vele járni).
Ellenben, azt már hallottam, hogy XY nagy "kurafi", ezért inkább jobb nem kezdeni vele, maradjon csak meg a lotyóknak..."
Huha és mint tudjuk az nagyon sokat számít a lányok mit mondanak! Sose teszik pont az ellenkezőjét, mint amit szoktak tenni! SOHA
„(Én nem vagyok szűz, de "normális" esetben nem is írnám ezt a kérdés végére, csak ha most nem tenném, biztos jönnének egyesek, hogy azért "védem" őket, mert az vagyok).”
Hahahaha ez jó véded a szüzeket de te is szarul éreznéd magad, ha annak hinnének, mi? XD Ezért kell ezt kihangsúlyozni!
Am nekem tökmind1 akk várjatok 60 éves korotokig azt epekedjetek akk! De iganis nem normális dolog egy fiúnak 18-20 éves kor fölött szűznek lenni kivéve ha saját elhatározás vagy vmi egészségügyi oka van.
Hát nem ezt pofázom itt már egy ideje, hogy nem normális dolog??!!!! De ha nem jön össze, akkor nem jön össze, pedig próbálkoztam és egyszerűen nem jött össze!!
EZEK UTÁN MÉGIS MI A F.SZT CSINÁLJAK? 22/F
Nem azért írtam a hozzászólásom, hogy bárkit is védjek (éppen ezért tettem a "védem" szót idézőjelbe), hanem a véleményemet és tapasztalatomat írtam le (és mivel ennél a kérdésnél 2 tábor alakult ki, ezzel próbáltam jelezni, hogy egyikbe se akarok tartozni).
Amúgy, ha a mondat végére nem írtam volna oda, akkor meg 99%, hogy azzal jöttél volna, hogy szűz vagyok (amit sose tagadtam, amíg az voltam) és csak magamat nyugtatom, de ezek szerint bármit írok belekötsz.
Én egy szóval sem mondtam, hogy bárki várjon 60 éves koráig, mindenki azt csinálja, ami neki jó, nekem ahhoz semmi közöm, hogy ki mikor kivel vagy kivel nem "akciózik".
Éppen ezért az, hogy valaki szűz vagy nem, teljesen semleges nekem, senkit sem cikizek ezért, sőt meg sem kérdezem, mert semmi közöm hozzá.
Kicsit eltérve a témától: már valahova leírtam, hogy szerintem kifejezetten a Balázs-show felelős ezért a "cikizős mentalitásért", ott volt az, hogy bejött XY és az első kérdés azonnal a "Helló XY, szűz vagy?".
Ha a válasz "igen" volt, akkor röhögés, majd 5 beszólás, ha pedig "nem", akkor továbbléptek a témához tartozó kérdésekre. Amúgy semmi más kérdésben nem szoktam a TV-t, számítógépet, stb-t hibáztatni, mint egy nagypapa, csak ebben az egy kérdésben.
Már most látom, hogy 5 év múlva az lesz a ciki, ha napi 3-nál kevesebbszer szexel valaki, és majd ha 2 barát találkozik, akkor ez lesz a szöveg:
-Csá Pali! Megvolt a napi 3?
-Csak 2, de 4x rejszoltam... És Te?
-Nekem meg volt, de te, biztos, hogy szereted akkor a Dzsennifert, ha csak 2x volt meg ma? Vagy meleg vagy?
babazsúr + teadélután + keksz. alkohol. á
am csak a pasik küldenek 283 sms-t a barátaiknak.
ha elöször élvezek el majd a leendö barátnömben, azt fogom mondani (közben), hogy YIPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
és móka és kacagás lesz.
16.36.-nak
Késő meg lehet. Most már mind1. A kérdésedre válaszolva: NEM, nem tudom elképzelni nő nélkül az életemet volt már kapcsolatom, de nem tartott sokáig, de vágyom egy IGAZI kapcsolatra.
na ájjjunk csak meg!
már leirtam egy mondaot ezen az oldalon, amivel lehet bekerülök a világ nagy megmondoemberei közé!
"a szüzesség nem luzerség önmagában, hanem a luzerség velejárója"
értitek?! a szüzességet télleg nem kell önmagában semmihez sem kötni, inkább az kötödik más dolgokhoz.pl ahhoz, hogy az illetö egy szerencsétlen, tapasztalatlan, csunya, tudatlan, de hát már leirtátok ezeket.kivételek mindig vannak, de az elhanyagolható!
a nöket sem a szüzesség zavarja, hanem ami annak a következménye. fejlödö önbizalom, tapasztalatlanság az ágyban, a nözésben (a sex utáni állapotok egy kapcsolatban ismeretlen a szüz számára, meg ha volt is csaja, akkor is)
"a nöket sem a szüzesség zavarja, hanem ami annak a következménye. fejlödö önbizalom, tapasztalatlanság az ágyban, a nözésben (a sex utáni állapotok egy kapcsolatban ismeretlen a szüz számára, meg ha volt is csaja, akkor is)"
Összességében megállapítható, hogy a nőknek NEM KELL egy ilyen pasi, ami érthető is végső soron. De akkor, mi értelme vért izzadva ezek után próbálkoznom, hisz, úgy is elfog mindenki utasítani ilyen alapon? Az eddigi próbálozásaim mind kudarccal zárult. Szóval nem fogok én semmit sem ünnepelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!