Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18+ elkeseredett szüzek! Ha...

18+ elkeseredett szüzek! Ha összejön, fogtok pezsgőt bontani és ünnepelni, bulizni egy rohadt nagyot?

Figyelt kérdés

Én ezt tervezem... már olyan jó lenne.

19/F

2010. máj. 18. 00:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:

Aha szólítsatok le valakit. Igen és hogyan tovább? Nem vagyok nagy dumás, nincs nagy sztorijaim. Csendesebb, visszahúzodó srác vagyok. Nem egy vagány tenyész bika.

Na hallgatom mit mondasz erre 56%-os?

2010. máj. 19. 12:05
 52/84 anonim ***** válasza:
*nincsenek
2010. máj. 19. 12:05
 53/84 anonim ***** válasza:

hogy menj el papnak b+

meg ne csókoljam helyetted? jóhogynem már a csaj a hibás, h nem megy oda hozzád, h

-te figyi, nem akarsz leszólítani. szeretem a ....

hidd el, ha már oda mertél menni, akkor a nehezén túlvagy, csak az első 2 szó a nehéz, lehet akármilyen kamu, a szándék a lényeg

vagy úgy akarod meghódítani h ne tudjon róla?

2010. máj. 19. 12:28
 54/84 anonim ***** válasza:

Azt hiszed ez, úgy megy, mint a karikacsapás?

Igen odamegyek leszólítom valami kamu dumával v nem kamuval tök mindegy. Utána meg "meg kell győznöm" , hogy én vagyok a legfantasztikusabb férfi a világon. NA EZ A KURV@ NEHÉZ!

2010. máj. 19. 13:49
 55/84 anonim ***** válasza:

Ejjj utolsó, itt már az alapoknál gondok vannak...

"Utána meg "meg kell győznöm" , hogy én vagyok a legfantasztikusabb férfi a világon. NA EZ A KURV@ NEHÉZ!"

Ha az egészhez úgy állsz hozzá, mint valami teljesítendő feladathoz, akkor csak feszengeni és "bakizni" fogsz.

2010. máj. 19. 14:36
 56/84 anonim ***** válasza:
Mesélj az alapokról nekem privátban. Oké?
2010. máj. 19. 14:49
 57/84 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna, hogy ennyi válasz fog érkezni a kérdésre.

Először is, akik azt mondják, hogy beteg vagyok, meg nem normális, azok szerintem még soha nem voltak egy 18 év feletti szűz fiú helyzetében, és nem tudják azt átérezni. Úgy könnyű mondani, ha az élet számos területén sikeresek voltak, többek között a csajozásban is. Én hiába próbálkoztam, egyszerűen mindenki kikosarazott. Elhihetitek, hogy már nagyon vágyom egy barátnőre, és teszek is érte, de nem akar összejönni. Nem az a fajta ember vagyok, aki csak ül a babérjain, és várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön, közben meg siránkozik, hogy senkinek se kell. Nyilvánvaló, hogy ha sikerül nekem, az akkora esemény lesz az életemben, hogy meg kell ünnepelni. Nem feltétlenül a szüzesség elvesztésére gondolok itt, hanem egy kedves, megértő lányra, akit szerethetek és ő is viszont szeret. Lehet, hogy a kérdést kicsit eltúlozva fogalmaztam meg, de ahogy látom, a hatás nem maradt el.

Látom, kialakult itt egy kis vita is. A "nem gáz a szüzesség" duma egy hatalmas nagy tévedés. Ezzel az olyanokat hitegetik ezen az oldalon, akik "Ciki, ha X évesen szűz vagyok?" jellegű kérdéseket tesznek fel. Ők is pontosan tudják, hogy gáz, de itt úgyis mindenki vigasztalja őket, hogy ráérnek még 5-10 évig elveszteni...

2010. máj. 19. 15:23
 58/84 anonim válasza:
100%

Hát persze, "gáz", meg "ciki" mindaz, ami a "normálistól" eltér, jobban mondva attól, amit az emberek nagy tömege normálisnak tart. Ennyi erővel én meg mondhatnám azt, hogy gáz az, ha az ember 20 éves koráig nem házasodik meg :-) Attól, hogy az ember dug egyet, semmi sem fog megváltozni, csak sok idióta tulajdonít neki nagy jelentőséget, főleg a férfiak szüzességét illetően. Most komolyan, ha teszem fel az egyik itt kommentelő huszonvalahány éves srác befizet egy menetre, attól mi változik meg benne? Hát a nagy semmi.

Egyébként meg ebben a világban senki sem szűz, az élet mindenkit jól meg*asz :-)

2010. máj. 19. 15:36
 59/84 anonim ***** válasza:
Nem-nem, ezt egy kicsit rosszul látod. Vagy én látom máshogy. Abban semmi hitegetés nincs, hogy nem gáz, meg nem ciki. Mert miért lenne az? Még mindig nem értem, ki mondja meg, hogy mikor ideális elveszíteni a szüzességet? És miért akkor? Ez nem hitegetés, meg vigasztalás, ez a tény. És a "nem gáz" k*rvára nem egyenlő azzal, hogy "ráér". Drága barátom, ha mindenki elfogadná, hogy ez gáz, akkor mindenki olyan szánalmas emberként végezné, mint te, aki 22 évesen lemondott a csajozásról, és jön az ostoba kifogásaival. Hát ezért nem kell ezt a f*szságot elfogadni, hogy "ciki". Ez abszolút nem vigasztalás. Vigasztalás az lenne, hogy "semmi baj, ne problémázz, majd eljön a Te időd." Az meg nem az én asztalom. Úgyhogy téged se kívánlak vigasztalni, szóval egyszerűen csak kimondom, reménytelen vagy. Aki meg ilyen kérdést tesz fel, hogy "Ciki-e, hogy x évesen szűz vagyok?", az nem ciki meg gáz, hanem egész egyszerűen idióta.
2010. máj. 19. 15:37
 60/84 anonim ***** válasza:

Jah, FS voltam, szokásomhoz híven. :)

Még mindig 24/F

(És még mindig szűz)

2010. máj. 19. 15:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!