Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 18+ elkeseredett szüzek! Ha...

18+ elkeseredett szüzek! Ha összejön, fogtok pezsgőt bontani és ünnepelni, bulizni egy rohadt nagyot?

Figyelt kérdés

Én ezt tervezem... már olyan jó lenne.

19/F

2010. máj. 18. 00:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
25%

11.16-os vagyok 12.16-nak írok.

Most mi a f@szt kell leoltani? Szerinted hány csajnak kell egy 20+ szűz srác? Te elhiszed ezt a baromságot, hogy a lányokat nem érdekli, hogy az illető ennyi idős korában szű-e vagy sem? Mind értetlenül és furcsán néz rád mikor kitudodik rólad, hogy az vagy még, egyből arra gondolnak, hogy ezzel a sráccal valami gond van. Ezt a kérdést teszik fel magukban, hogy vajon miért NEM KÍVÁNTA IDÁIG SENKI szexuális értelemben? Aberált, elmebeteg, sorozatgyilkos, perverz sz.rjankónak = LÚZERNAK néznek. Annyit hozzátennék, hogy a lányok nem akarnak tanítónénik lenni.

2010. máj. 18. 13:41
 22/84 anonim ***** válasza:
*szűz-e
2010. máj. 18. 13:42
 23/84 anonim ***** válasza:
12:50 nem azt mondta h azért érezd cikinek, mert úgy megnő az önbizalmad, hanem azért érezd cikinek, mert az! Am nem kell levetni magad a szikláról lehecc így is hasznos a társadalomban, értékes ember!!! Csak ezt el kell fogadni.
2010. máj. 18. 13:42
 24/84 anonim ***** válasza:
mondtam*
2010. máj. 18. 14:01
 25/84 anonim ***** válasza:
62%

Mi a lóf*szt köll nekem elfogadni, drága? Hogy valaki azt mondja nekem, hogy 20 fölött ciki szűznek lenni. Ugyan menj már a f*szomba az ökörségeddel? Aztán hun' van az leírva, hogy ez így van és ezt el kell fogadni? És miért kell annak cikinek lennie, hogy valaki valamiben eltér az "átlagtól"? Egyáltalán mi a lóf*sz köze van bárkinek is az én magánügyemhez. Tudod, miért ciki, bogárka. Mert az ostoba társadalom ostoba módon arra élvez, hogy mások dolgába ugathat bele. Hogy kitalál ostoba elvárásokat, aminek meg kell felelni, különben "ciki" vagy. Mert az ostoba társadalom nem bírja elviselni, ha valami nem felel meg az "átlagnak". És akkor az ostoba társadalom ostoba módon ítélkezhet, mert ettől érzi magát dominánsnak, és ettől lesz nedves a nacija. :) És sajnos vannak olyan ostoba emberek, akik az ostoba társadalomnak ostoba módon áldozatául esnek. Hát ez a ciki.

Szóval, szerintem Te vagy a ciki. No most akkor mi lesz?

:-)))

FS

2010. máj. 18. 15:26
 26/84 anonim válasza:
75%

13:14

Valóban minden srác, aki 20/24 felett szűz, elmebeteg, pszichopata, sorozatgyilkos...

Nem lehet hogy csak nem talált egy normális csajt és nem csak a bugyit akarja lerimánkodni valakiről?!

Szerintem sem ciki, amikor jön, akkor jön.

Amúgy meg aki itt piszkálja a többieket, hogy 20 felett gáz szűznek lenni először megtanulhatna írni, majd gondolkodni, aztán véleményt formálni.

24/F

2010. máj. 18. 15:42
 27/84 anonim válasza:

Amúgy meg én 19 évesen vesztettem el és az akkori barátnőm nagyon hálás volt hogy ő volt az első, és azóta sem talált senkit, akivel olyan jó lett volna a szex, és ezt nem én találtam ki.

Előző voltam

2010. máj. 18. 15:44
 28/84 anonim ***** válasza:

13.41-es vagyok.

Sajnos a normális lányok sem kedvelik a szüzeket. És igen idiótának tartják az embert ha 20 felett még szűz. Én ezt látom.

2010. máj. 18. 15:46
 29/84 anonim ***** válasza:
Ááá, hagyd! A lényeg, hogy Ő TUDJA, hogy ciki szűznek lenni, és hogy a csajok (egyik sem) szereti ezt.
2010. máj. 18. 15:47
 30/84 anonim ***** válasza:
70%

15:46!

És ha Te úgy látod, hogy... akkor az úgyis van.

Én kapásból 2 lányismerősömről mondanám azt, hogy sz*rik arra, hogy szűz-e a srác vagy nem. Akkor most mi a nagy büdös harci helyzet?

FS

2010. máj. 18. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!