Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkeseredett srácnak megoldást?
Sziasztok,
Barátnőmmel bő két éve vagyunk együtt, és az utóbbi időkben észrevettem, hogy nem szeret úgy mint az elején. Ez legalább másfél hónapja van így, 1 hónapja tudom Tudja, hogy tudom és meg is beszéljük, d enem érti mi van. Már csak barátnak tekint:( Én nagyon szeretem és letudnám vele élni az életemet, de ő már nem így gondolja. Nincs komolyabb konfliktusunk, csak már nem érzi azt irántam amit kellene:( Én többet adtam neki mint amit tőle kaptam, ezt ő is tudja, de ennek ellenére képtelen vagyok szakítani vele. Mit tegyek?
20F
Szia!
Szakíts vele... Vonulj el 1 hónapra... nyugodj meg, pihend ki magad...
Utána közeled újra, de csak barátként. Fontos h ezt neki is mond. Evvel meg lesz a barátod, akinek el tudsz mondani mindent... mert azt mondta, hogy barát vagy... ha meg azt sem akarja akkor mikor leszögezed neki a közeledésed okát, akkor úgyis elmondja..
Illetve 1 hónap után kezdj el másfele tekingetni, bulizni (de csak ésszel!!!) stb...
Nehéz elhinni, de sok hal van a tengerben.
17/F
engem ezért dobtak ki nem rég. mert a pasim már csak legjobb barátként tekintett rám. mindegy megbeszéltük, nekem szar volt, neki is, de majd barátként találkozunk
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!