Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Apukam nagyon ciki modon...

Apukam nagyon ciki modon tanitgat engem. Helyes amit csinal? Hagyam?

Figyelt kérdés

Apummal elek mert anyukamtol elvaltak.Es amiota betoltottem a 13-at azt monta hogy fontos dolgokat kell nekem tanitson.en nagyon szegyellos tipus vagyok ezert azt mondta hogy lassan a fiuk is kozeledni fognak hozzam mert szep vagyok es mert formas ez mit jelent pontosabban? Es megfogja a fenekem meg a mellem hogy szokjam a fiuk erinteset.

engem nagyion zavar es felek elmondani barkinek is.Anyummal nem tartom a kapcsolatot. kerlek segitsetek :(

2010. márc. 16. 13:05
 81/97 anonim válasza:
100%
Na ezt neeeeeee!!!!! Ez nem segít!!!!
2010. márc. 21. 19:16
 82/97 anonim ***** válasza:
100%
Rögtön, azonnal kérj segítséget!Szomorú az ilyen, én már rég alá vertem volna az ilyennek!Elhiszem, hogy szereted, és ő az apád, de ez akkor sem normális, és ő már nem a lányként tekint rád.....és írd meg, hogy mi van veled!!!!!!
2010. márc. 22. 13:58
 83/97 anonim válasza:
Azóta történt vmi változás?
2010. márc. 22. 22:49
 84/97 anonim ***** válasza:
100%
mégis milyen változásra gondoltok? kell egykis idő a kérdezőnek míg kitalálja, h hogyan vigyen tovább a sztorit, h provokáló legyen. a következő kommentje azlesz h az apja megdugta
2010. márc. 23. 01:22
 85/97 A kérdező kommentje:
Jaj utolso nagyon ertelmes volt a valaszod.Alig varom h eszembejusson valami jo kamu meg emelle :X.Nem tortent semmi apukam nagyon jol viselkedik velem valoszinu,hogy megijedt vagy nem tudom :-s De este bekulcsolom az jatot minden esetre :)
2010. márc. 23. 13:52
 86/97 anonim ***** válasza:
100%
Helyes!!!Kulcsold is!!!
2010. ápr. 2. 22:44
 87/97 anonim válasza:
Történt azóta valami?
2010. ápr. 6. 18:29
 88/97 A kérdező kommentje:
Nem tortent semmi...apukam erotikus novellakat mutatott nekem amik remelem hogy csak kitalalt novellak. Es ott az apuka a sajat lanyaval fekudt le amikor az anya ket hetig nem volt otthon.De ezen kivul semmi.
2010. ápr. 6. 20:37
 89/97 anonim ***** válasza:
100%
Még nem adta fel...
2010. ápr. 7. 10:34
 90/97 anonim válasza:
100%
Na jó.Már a felnőtt videókon látszott hogy kamu,de az erotikus novella már túlzás.Erre nem mondaná senki hogy ez semmi,pláne ha egy ILYEN novella.Hülye fake,másokat boldogíts!
2010. ápr. 7. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!