Apukam nagyon ciki modon tanitgat engem. Helyes amit csinal? Hagyam?
Apummal elek mert anyukamtol elvaltak.Es amiota betoltottem a 13-at azt monta hogy fontos dolgokat kell nekem tanitson.en nagyon szegyellos tipus vagyok ezert azt mondta hogy lassan a fiuk is kozeledni fognak hozzam mert szep vagyok es mert formas ez mit jelent pontosabban? Es megfogja a fenekem meg a mellem hogy szokjam a fiuk erinteset.
engem nagyion zavar es felek elmondani barkinek is.Anyummal nem tartom a kapcsolatot. kerlek segitsetek :(
Ha jársz könyvtárba, feltétlenül olvasd el a Megsebzett c. könyvet. keress rá a neten. a könyv írója a saját életét írja le, kísértetiesen hasonlít a tiedre. Amikor ott van apukád, legyél távolságtartó, és magabiztos.
Kerüld a kapcsolatot vele, minél kevesebbszer vagy a közelébe, annál nagyobb biztonságban vagy. Ha teheted, zárd be az ajtót éjszakára, vagy tegyél egy széket vagy tárgyat az ajtó elé. Ha szóba kerül, mondd meg neki nyugodtan, hogy még egy ilyen és szólsz a gyermekvédelmiseknek. ő tudja, hogy ez nem normális dolog, ne aggódj, de azzal is tisztában van, hogy te nem tudod hogy ez rossz dolog. Nagyon vigyázz magadra, és bármi van, ide nyugodtan írhatsz, van még pár ember, aki tényleg segíteni akar. Szerintem vezess naplót ebben az időszakban, amit nagyon rejts el, segít megszabadulni a rossz érzésektől. Az a legrosszabb, ha magadba tartod ezeket.
Nem jo nekem. Mertt csak most jottem ra,hogy egy apukanak nem igy kell viselkednie :) Es szeretem annak ellenere de nem nem tudnak hova koltozni :) Rendes a csaladom meg minden de egyeduli ember akiben nagyon megbizom es akit tenyleg nagyon szeretek az a nagybatyam aki kulfoldon lakik :( A nagyszuleim regimodiak es szigoruak :) Az unokatestverem szulei is valnak es nincs valami jo hangulat ugyhogy :)
Azthiszem ez a kis tortenet felnyitotta a szememet kicsit .Megtudtam sok dolgot. Koszonom a valaszokat, es annak aki nem hiszi el nincs mondani valom :) Nem tudom bebizonyitani,hogy igaz de nincs okom hazudni.Veletlen szeruen leltem ra az oldalra azt sem tudtam,hogy jo-e a temakor de mar nem erdekelt :)
Remélem a vége majd jól alakul és apád is észhez tér.
Ha viszont megint történne valami, nekünk nyugodtan írd meg.
ok de ha még 1szer csinálja akk tényleg szólj mert ez tényleg nem normális:)
13/f
Ezt,akkora perverzitásnak tartom.
Pedofil egy kicsit.
Ezt jelentened kell,jól mondják,akár az iskolában is....
Azonnal szólj a tanáraidnak, vagy a még élő rokonaidnak!
Ha más nincs, akkor a gyámügyre menj el, bár ezt a tanárok is megteszik helyetted.
Te jó ég, letörném a kezét az ilyen embernek!!!
HA EZ NEM KAMUKÉRDÉS LENNE, NEM EMELTE VOLNA KI, 56 VÁLASZ BŐVEN ELÉG LETT VOLNA NEKI.
MÉRT NEM ESIK MÁR LE NEKTEK H AZ ILYENEK MINDIG KAMUK? CSAK A PROVOKÁCIÓRA MEGY KI, A KÉRDEZŐ MEG OTT RÖHÖG A TÚLOLDALON.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!