Apukam nagyon ciki modon tanitgat engem. Helyes amit csinal?
Hagyam?
Figyelt kérdés
Apummal elek mert anyukamtol elvaltak.Es amiota betoltottem a 13-at azt monta hogy fontos dolgokat kell nekem tanitson.en nagyon szegyellos tipus vagyok ezert azt mondta hogy lassan a fiuk is kozeledni fognak hozzam mert szep vagyok es mert formas ez mit jelent pontosabban? Es megfogja a fenekem meg a mellem hogy szokjam a fiuk erinteset.
engem nagyion zavar es felek elmondani barkinek is.Anyummal nem tartom a kapcsolatot. kerlek segitsetek :(
Ha az ilyen akkor se a lányába dugja, hanem inkább húsdarálóba!
2010. márc. 16. 13:45
32/97 anonim válasza:
Mond el a címed, kimegyek holtraverem apádfejétés a faszátletépem ésbelevarrom a szájába,utánameg lecsukatom.
Ezvagyok.
Ésattol hogy az annya már nem fekszikle vele, azért a kislányával kell csinálni?
Ilyeneket megkéne ölni.Nagyon felbir idegesiteni.
1x látnék egy ilyet a saját szememmel, biztos leereszteném a dunába.!
2010. márc. 16. 13:46
33/97 anonim válasza:
Ugyan, ne szennyezzük ilyennel a dután, még kipusztulna a halállomány... a szennyvíztároló jobb megoldás volna.
2010. márc. 16. 13:47
34/97 anonim válasza:
Dunát* - kissé fáradt vagyok már..
2010. márc. 16. 13:48
35/97 anonim válasza:
13:44, a felnőtt férfi miért nem bír egy felnőtt nőt keresni magának, aki szabad akaratából lefeküdne vele? Vagy akár ki is verhetné magának, mint alternatíva. De semmi esetre sem a kiszolgáltatott gyerekét kellene molesztálnia ilyen címen, hogy nincs nője!!! Érdekes, ha felnő a kérdező, vajon merné-e majd molesztálni? Valószínűleg nem, mert akkor már fogja tudni a lány, hogy mit miért és kivel, és véletlenül le talál keverni egyet az apjának? Miért csak a gyerekkel próbálkozik, aki azt se tudja, merre hány méter, meg hogy mi ez? Gyáva vérfertőző pedofil az ilyen.
2010. márc. 16. 13:49
36/97 anonim válasza:
Az ilyen pedofil állatokat mind falhoz állítanám és lelövetném, de csak azután, hogy előtte végigküldeném őket egy több hónapos, igen alapos és kegyetlen kínzáson.
2010. márc. 16. 13:54
37/97 anonim válasza:
Istenem, hogy ezeket elhiszik.. oké most le leszek pontozva, tudom, de ez már szánalmas miket találgatnak ki.. na mindegy. Ha olyan jó jegyeid lennének, talán tudnál írni.
2010. márc. 16. 14:02
38/97 anonim válasza:
Bezárnám egy sötét szobába egy gumikalapáccsal és Current Value - Evac-ot hallgattatnék vele heteken át :)
2010. márc. 16. 14:32
39/97 anonim válasza:
Kedves kérdező! Amit apád csinál, pedofíliának nevezik, és sok év börtönnel büntetik. Ne hagyd, és szólj az osztályfőnöködnek, meg anyádnak. Rövidesen magáévá fog tenni téged az apad, ami hidd el nekem, nem jó dolog.
2010. márc. 16. 14:39
40/97 anonim válasza:
Szólj az osztályfőnöködnek,négyszemközt, ha igaz! Ha kamu, akkor meg mélyen szégyelld el magad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!