Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy pasi aki szeret engem legalább is azt mondja és találkozgatunk meg minden én is nagyon szeretem neki elég sok problémája van azt mondja h nem tud belevágni egy komoly kapcsolatba. Hagyam a fenébe ezt a pasit vagy mi tévő legyek?
Hagyam=hagyjam; ö=ő; ere=erre; késszen=készen; monja=mondja; egyszerüen=egyszerűen; érdemes e= érdemes-e; eggyáltalán=egyáltalán; egymás=egymást; problémálya=problémája
Hagyd a francba! Nem akar komoly kapcsolatot tőled, azért jön az oldalvizes dumájával, hogy neki rengeteg problémája van. Ha téged problémának tekint, akkor nem is érdemel meg.
"nem engem tart problémának"
Azzal, hogy nem akar belevágni veled egy komoly kapcsolatba, azzal vagy egy újabb problémának tekintené a komoly kapcsolatotokat, tehát téged is, vagy egyáltalán nem akar komoly kapcsolatot (ez még nem biztos, hogy egyéb kapcsolatot sem) tőled és súlykolja beléd, hogy rengeteg a problémája.
Szerintem ha ennyire elviszik őt a napi problémái, akkor fölöslegesen próbálkozol, mert úgysem tudna 100%- on veled lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!