Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy pasi aki szeret engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasi aki szeret engem legalább is azt mondja és találkozgatunk meg minden én is nagyon szeretem neki elég sok problémája van azt mondja h nem tud belevágni egy komoly kapcsolatba. Hagyam a fenébe ezt a pasit vagy mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
mert nincs ö ere késszen azt monja 26éves már és egyszerüen már nem tudom mit csináljak érdemes e eggyáltalán foglalkoznom vele? nagyon jól megértjük egymás és elnevetgélünk meg minden de nekem ez kevés hisz tényleg jó vele minden és nem is értem h mi a problémálya tényleg . segítsetek tényleg csaj normális választ várok köszi előre is
2011. máj. 20. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Hagyam=hagyjam; ö=ő; ere=erre; késszen=készen; monja=mondja; egyszerüen=egyszerűen; érdemes e= érdemes-e; eggyáltalán=egyáltalán; egymás=egymást; problémálya=problémája

Hagyd a francba! Nem akar komoly kapcsolatot tőled, azért jön az oldalvizes dumájával, hogy neki rengeteg problémája van. Ha téged problémának tekint, akkor nem is érdemel meg.

2011. máj. 20. 14:50
 2/6 A kérdező kommentje:
nem engem tart problémának hanem h sok a magánügyi problémája és ezért nem tud bele vágni egy kapcsolatba
2011. máj. 20. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha már most azt mondja, hogy nem tud belevágni komoly kapcsolatba, akkor ezt értsd úgy, hogy nem akar barátságnál többet. Ha neked ez kevés, akkor keress mást.
2011. máj. 20. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes lenne, akkor a "magánügyi problémái" nem jelentenének akadályt.
2011. máj. 20. 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:

"nem engem tart problémának"

Azzal, hogy nem akar belevágni veled egy komoly kapcsolatba, azzal vagy egy újabb problémának tekintené a komoly kapcsolatotokat, tehát téged is, vagy egyáltalán nem akar komoly kapcsolatot (ez még nem biztos, hogy egyéb kapcsolatot sem) tőled és súlykolja beléd, hogy rengeteg a problémája.

Szerintem ha ennyire elviszik őt a napi problémái, akkor fölöslegesen próbálkozol, mert úgysem tudna 100%- on veled lenni.

2011. máj. 20. 14:58
 6/6 A kérdező kommentje:
és amugy mindig azt mondja h ö nem akar engem elveszíteni de tényleg már kezd elegem leni ebből h nem tudja eldönteni meg egyáltalán nem is értem
2011. máj. 20. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!