Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Pasi közeledését...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Pasi közeledését (komoly kapcsolatot szeretne, tehát nem szexet) ha visszautasitjátok, főleg ha gondolkodtok is rajta, akkor min gondolkodtok? Milyen érzés? Mi jár a fejetekben?

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 00:16
 1/9 anonim ***** válasza:
6%

semmin nem gondolkodnak.

igy utolag, visszagondolva, kizarolag akkor hasznaljak az agyukat, ha nem fejezted be neki azt az erdekes mondanivalod, ami erdekli.

2010. okt. 6. 00:24
 2/9 anonim ***** válasza:
8%

Arra gondolnak,hogy-

juj,nincs legyantázva a lábam.

juj,túl sok a fény,meglátja a sriáimat-

juj,meglátja a hájas hasam.

juj,nem mostam meg a punim.

juj,tényleg megvan neki,kivételesen nem kamuzza.

juj,csúnya bugyi van rajtam.

juj,ott egy pók a falon.

2010. okt. 6. 00:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a nők nem gondolkodnak tudatosan ezen. Egyszerűen megérzik h bejön-e nekik a srác, vagy sem. Ezért vannak sikeresebbek, és "szerencsétlenek" a férfiak között. Aki sikeres az minden nőnél az, aki pedig nem, az egyiknél sem. Az meg h mi befolyásolja a nőket ebben itt van:

"A nemi szelekció az embernél is működik, ebben sem vagyunk kivételek az állatok között. A párkeresésben a férfiakat és a nőket is ugyanazok a (nem tudatos) motivációk vezetik, mint az állatokat: vagyis a férfiak minél több nőt szeretnének megtermékenyíteni, a nők pedig biztosítva szeretnék látni (egészséges) gyermekeik felnevelését."

"Státusszimbólumok

A férfiak sikerességüket ún. státusszimbólumokkal jelzik, amelyek olyan tárgyak, eszközök, amelyek egy férfi helyzetét, sikerességét mutatják a társadalmon, vagy egy csoporton, szubcsoporton belül. A státusszimbólumok mindenhol és mindenkor a többség számára nehezen elérhető, különleges ruházati és egyéb használati cikkek (de ide sorolható például valamely elit egyetemen szerzett diploma), amelyekkel a férfiak hasonlóképpen hivalkodnak, mint a pávakakasok a díszes farktollazatukkal és amelyektől a legtöbb nő vonzóbbnak talál egy férfit. (Ezt fejezi ki egyébként a Rapülők együttes egyik dalának részlete: „a túl szexi lányra hiába vársz, ha villamossal jársz”.)

A mai nyugati világban státusszimbólumnak számítanak például a drága gépjárművek, karórák, mobiltelefonok, ékszerek, hobbik; a régi nyugati világban ezek megfelelői egy szép felszerszámozott ló, hintó, díszes fegyverzet és például a solymászat volt. Természetesen a megfelelő státusszimbólumok az egykori törzsi társadalmakban is megvoltak (például fejdíszek, balták, stb.)"

"Kockázatkereső magatartás, versengés = az elismeréseken és a díjakon túl még a nők között is nagyobb sikert aratnak (gondoljunk a híres férfisportolókat övező női rajongásra, vagy egészen konkrétan például a Formula-1 versenyek „boxcicáira”)."

"Ha a fentieket végiggondoljuk, akkor a férfiak és nők párválasztásából még hiányzik egy fontos tényező: a szellemi képességek, az intelligencia, a személyiségvonások és a világnézet, hiszen a párválasztásunk során nem kizárólag a testi vonásokat vesszük figyelembe – azokat talán csak a rövidtávú kapcsolatokban jobban. A hosszú távú kapcsolatok esetén (amikor már szóba kerül a gyermekvállalás), akkor a fentebb felsorolt vonások mindenképpen nagyobb súllyal nyomnak a latba, mint a fizikai megjelenés."

2010. okt. 6. 00:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem legutóbb az volt a problémám, hogy az jól esett, hogy végre valaki a szakítás óta megint foglalkozott velem. Csak éppen ez kevés volt. Végiggondoltam, és rájöttem, hogy mások a céljaink, és emiatt lett vége az előző kapcsolatomnak is. A srác fiatalabb volt, én idősebb vagyok, és komolyabb kapcsolatra vágyom (összeköltözés, stb). A következő jelentkező is fiatalabb volt, és nagyon laza életet élt. Nagyon fájt neki amikor közöltem, hogy én azt látom, hogy annyira más céljaink vannak, hogy nem látok esélyt a harmóniára.

Ez volt a döntő. Ezért nem adtam esélyt arra, hogy megszerethessem. Viszont mivel nem habarodtam még bele, ezért zavartak tulajdonságai, amik szerelmesen nem zavartak volna. (Soványnak tartottam, ami kisfiússá és komolytalanná tette a szememben, dohányzott, amit abbahagyott volna a kedvemért...)

24/L

2010. okt. 6. 00:45
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

"Soványnak tartottam, ami kisfiússá és komolytalanná tette a szememben." - Nem elég domináns és férfias.

"Dohányzott" - Nem tudja biztosítani az egészséges környezetet az egészséges utódoknak.

.... Bocsi de muszáj volt... :)

2010. okt. 6. 00:50
 6/9 A kérdező kommentje:
hát, azért egy megismerkedésnél még nem gondol egy srác az összeköltözésre :) ha később jobban együttlettetek volna, biztos másképp alakitja. De sebaj, te tudod, végre egy értelmes komment
2010. okt. 6. 00:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mikor velem legutoljára ez történt (már több mint 2éve, ennek az érzés még mindig bennem van) akkor arra gondoltam, hogy jó is, hogy ő belépett az életebe, de mégis hiányzott a harmónia. Plusz különböző céljaink is voltak az életben. 30/N.

2010. okt. 6. 04:52
 8/9 anonim ***** válasza:
ha nem jön be a srác akk azon gondolkodunk hogy közöljük vele hogy ne bántsuk meg!
2010. okt. 6. 16:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor csak az időt húzzuk, mert nem tudjuk hogy mondjuk el hogy nem akarunk semmit! Ez a nagy büdös igazság! :S
2011. jún. 11. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!