Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Apukam nagyon ciki modon...

Apukam nagyon ciki modon tanitgat engem. Helyes amit csinal? Hagyam?

Figyelt kérdés

Apummal elek mert anyukamtol elvaltak.Es amiota betoltottem a 13-at azt monta hogy fontos dolgokat kell nekem tanitson.en nagyon szegyellos tipus vagyok ezert azt mondta hogy lassan a fiuk is kozeledni fognak hozzam mert szep vagyok es mert formas ez mit jelent pontosabban? Es megfogja a fenekem meg a mellem hogy szokjam a fiuk erinteset.

engem nagyion zavar es felek elmondani barkinek is.Anyummal nem tartom a kapcsolatot. kerlek segitsetek :(

2010. márc. 16. 13:05
 11/97 anonim ***** válasza:
100%
Ez törvényellenes, zaklatás, molesztálás - nevezd ahogy akarod de se nem kell, se nem szabad tűrnöd! Természetellenes, perverz és ráadásul az apád! A suliban próbálj segítséget kérni, ők tudni fogják, kit kell értesíteni.
2010. márc. 16. 13:15
 12/97 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony molesztálás, és egyáltalán nem normális! Az meg, hogy szoknod kell a fiúk érintését a legszarabb kamuszöveg, amit valaha halottam, majd szokod azzal, akivel szeretnéd. Gondolom nem hagyod mindenkinek, hogy a fenekedet fogdossa, így neki se kell hagynod, majd akit szeretsz, annak majd hagyod. Szólj, mielőtt még az következik, hogy megerőszakol azzal a szöveggel, hogy szoknod kell a péniszt a vaginádban...
2010. márc. 16. 13:16
 13/97 anonim ***** válasza:
42%
Édes Istenem Ti ezt elhiszitek, na EZ a szánalom, nem a kérdező. LOL.
2010. márc. 16. 13:18
 14/97 anonim ***** válasza:
97%
inkább 100 kamusnak higgyek, mint hogy akár csak 1 molesztált kisgyerek mellett menjek el szó nélkül...
2010. márc. 16. 13:22
 15/97 anonim ***** válasza:
28%

13évesen kisülhetne odáig hogy apukád molesztál..

-.-"

szerintem kamu kérdés..

16/97 anonim ***** válasza:
70%
utolsó te fakezős nyomorék...miért ne lehetne ilyen te állat? menj már vissza az álomvilágodba inkább. amúgy szólj anyukádnak, vagy a suliba mert ezt nagyon nem kéne csinálnia.
 17/97 A kérdező kommentje:
Hat mit nem lehet ezen elhinni? Csak elmondtam a problemamat. en nem gondoltam volna hogy ilyen veszelyes.Most munkaban van azt mondta este fojtatjuk es mutat felnott videokat.
 18/97 anonim ***** válasza:
30%
kammmúúú
2010. márc. 16. 13:25
 19/97 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Ha csak kamuzol, akkor látom, nagyon unatkozol - ezesetben kérlek menj és gondold át az életed.

Ha pedig igaz, tényleg SÜRGŐSEN (mondjuk most azonnal?) kérj valakitől segítséget. Ha mégegyszer ezt csinálja, rúgj egy jó nagyot a lába közé, akkor talán felfogja, hogy rossz dolgot csinál.

Személy szerint az ilyen emberek hátába belevágnám a nagykést, megforgatnám párszor, majd kihúznám és darabokra vagdalnám - majd mint aki jól végezte dolgát, odadobnám a maradékot a kutyáknak - az ilyen ember nem érdemel többet, mert az emberiség legaljánál is rosszabb söpredék.

2010. márc. 16. 13:26
 20/97 anonim ***** válasza:
100%
Meg ne nézd vele! Még most szaladj be az iskolába szólni valakinek, hogy mire készül! Addig, amíg nincs otthon! Utána hívd fel anyukádat, és neki is mondd el, akármennyire is nem tartjátok a kapcsolatot, mégiscsak az anyukád és nem hagyhatja, hogy molesztáljanak! Annál is inkább, mert lehet, hogy ha megtudja, hogy szóltál róla vkinek, megver vagy egyebet is csinálhat, megerőszakolhat! Cselekedj gyorsan, még ma! És ne sajnáld őt, így lesz a legjobb!
2010. márc. 16. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!