Apukam nagyon ciki modon tanitgat engem. Helyes amit csinal? Hagyam?
Figyelt kérdés
Apummal elek mert anyukamtol elvaltak.Es amiota betoltottem a 13-at azt monta hogy fontos dolgokat kell nekem tanitson.en nagyon szegyellos tipus vagyok ezert azt mondta hogy lassan a fiuk is kozeledni fognak hozzam mert szep vagyok es mert formas ez mit jelent pontosabban? Es megfogja a fenekem meg a mellem hogy szokjam a fiuk erinteset.
engem nagyion zavar es felek elmondani barkinek is.Anyummal nem tartom a kapcsolatot. kerlek segitsetek :(
2010. márc. 16. 13:05
21/97 A kérdező kommentje:
Neeem kamu eddig minden rendben volt az eletemmel rendesen tanulok nem volt baratom.Lefekszem 9 kor es jo jegyeim vannak.En vagyok a legkomolyabb az osztalybol miert talalnak ki ilyeneket? csak apa valtozott meg nagyon. nem ertem miert.de nem tudom anyukam telefonszamat. az iskolaban meg kinek szolhatnak?
2010. márc. 16. 13:32
22/97 anonim válasza:
Igen, mondd el a tanároknak föltétlen! Érdeklődd meg azt is, hogy nem tarthatná-e ő a szexuális felvilágosítást az iskolátokban a szülői munkaközösség részéről! Ne késlekedj!!!
23/97 anonim válasza:
Ne aggódj, ez teljesen normális, tök jó hogy ilyen segítőkész édesapád van. Inkább próbálj rá figyelni és tanulni....
24/97 anonim válasza:
Az osztályfőnöködnek szóljál, ő fogja tudni, hogyan tovább. Hivatalból komolyan kell vennie téged és ki kell vizsgáltatnia az ügyet.
Anyukádhoz meg nem tudsz elmenni személyesen?
25/97 anonim válasza:
13:32 meg 13:33 (az első), ti normálisak vagytok???????
Kérdező, el ne hidd már nekik... 2 vicces kedvű takonykamasz lehet.
26/97 A kérdező kommentje:
Nem tudom a pontos cimet.az anyukam felelotlensegebol valtak el meg akkor. es most apa is megvaltozott.nem tudom kivel maradhatnak ezek utan majd ha szolok valakinek is. szeretem apukamat o nevelt fel. de nem tudom most mi van
2010. márc. 16. 13:38
27/97 anonim válasza:
Az, hogy visszaél azzal, hogy szereted és egyedül élsz vele és szexuálisan próbál zaklatni, molesztálni és ha nem lépsz sürgősen még az lesz a vége, hogy megerőszakol, vagy mégrosszabb: többször is. Ami még rosszabb, hogy ha ezt magadban tartod és nem kérsz segítséget. Sajnos előfordul az ilyen de semmiképp nem normáls, se nem elfogadható és végképp nem törvényes.
28/97 anonim válasza:
Nincs rokonod, akik elvállalnák a gyámságodat? Hidd el, ha intézetbe kell menned, utána nevelőszülőkhöz is kerülhetsz, aki most szörnyen hangzik, de jobb annál, mint hogy megerőszakoljon apukád, vagy molesztáljon. Egy rohadt nagy lelki roncs lenne belőled, ne hagyd elrontani az életedet!!!!
29/97 anonim válasza:
Mond el a címed, kimegyek holtraverem apádfejétés a faszátletépem ésbelevarrom a szájába,utánameg lecsukatom.
30/97 anonim válasza:
Anyád már nincs vele vágyik a szex-re(ÉS EZT NEM VICCNEK SZÁNTAM)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!