Apukam nagyon ciki modon tanitgat engem. Helyes amit csinal?
Hagyam?
Figyelt kérdés
Apummal elek mert anyukamtol elvaltak.Es amiota betoltottem a 13-at azt monta hogy fontos dolgokat kell nekem tanitson.en nagyon szegyellos tipus vagyok ezert azt mondta hogy lassan a fiuk is kozeledni fognak hozzam mert szep vagyok es mert formas ez mit jelent pontosabban? Es megfogja a fenekem meg a mellem hogy szokjam a fiuk erinteset.
engem nagyion zavar es felek elmondani barkinek is.Anyummal nem tartom a kapcsolatot. kerlek segitsetek :(
Ha kamu,megrohadhatsz mert valakikkel tényleg ez történik,és ez nem poén tárgya:(
Ha igaz,naaaggyon sürgősen távolodj el apádtól..Ez nagyon rossz,beteges..Jó hogy szóltál osztályfőnöködnek,ezek után figyeld apádat hogy mit csinál,legyél minél kevesebbet otthon..És anyáddal próbáld meg valahogy felvenni a kapcsolatot...
2010. márc. 21. 14:51
74/97 anonim válasza:
'hamarosan le kell feküdjek valakivel és hamar telik az idő' < ezt írtad. EZT MONDTA NEKED?! gondolom tudja hogy nem fogsz, és ezért ő akar majd veled...jesszus, hívd a rendőrséget. ne szarakodj a sulival, én rögtön hívnám a rendőröket. vagy nagyszüleid?v elük mivan?
2010. márc. 21. 14:56
75/97 anonim válasza:
Apád egy perverz állat! Azonnal kérj segítséget, mielőtt még meg is erőszakol!
2010. márc. 21. 15:12
76/97 anonim válasza:
Lehet hogy FAKE, de ha nem akkor apádnak küldöm a Headshotot.
2010. márc. 21. 15:35
77/97 anonim válasza:
hány éves vagy és apukád hány éves?
2010. márc. 21. 17:02
78/97 anonim válasza:
ezt a fék kvescsönt, istenem miért kell ezt???
2010. márc. 21. 17:25
79/97 anonim válasza:
Egyet értek azzal, hogy kérj segítséget, de nagyon bírom utálni azokat akik azza jönnek hogy "add meg a címed..." és tarsai, mert ezzel semmi nincs megoldva, és nektek milyen érzés lenne ha, segítséget kérnél, és azt kapnád válaszul hogy lelövöm az apád... Hülye állatok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!