Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Apukam nagyon ciki modon...

Apukam nagyon ciki modon tanitgat engem. Helyes amit csinal? Hagyam?

Figyelt kérdés

Apummal elek mert anyukamtol elvaltak.Es amiota betoltottem a 13-at azt monta hogy fontos dolgokat kell nekem tanitson.en nagyon szegyellos tipus vagyok ezert azt mondta hogy lassan a fiuk is kozeledni fognak hozzam mert szep vagyok es mert formas ez mit jelent pontosabban? Es megfogja a fenekem meg a mellem hogy szokjam a fiuk erinteset.

engem nagyion zavar es felek elmondani barkinek is.Anyummal nem tartom a kapcsolatot. kerlek segitsetek :(

2010. márc. 16. 13:05
 41/97 anonim ***** válasza:
0%
terhes vagy!
2010. márc. 16. 15:06
 42/97 anonim ***** válasza:
48%

na ez tuti kamu emberek nyissátok már ki a szemeiteket

a kérdező itt húzza az időt mint hogy elmenjen segitséget kérni vagy megkeresné az anyját de tuti nem igaz ez a kérdés ha még igaz is lenne én is 13 éves vagyok + ha anyuék elváltak volna meg ha nem tudnám h miaz a sex meg egyebek akkor is tuti elszöktem volna vagy elmondanám valakinek s énis szégyellős vagyok de nem engedném h fogdosson meg ilyenek szerintem te is élvezed vagy csak egy hülye unatkozó -val van dolgunk

2010. márc. 16. 15:52
 43/97 anonim válasza:
100%
VOLT EGY OLYAN KOMMENT H RÚGJ A LÁBA KÖZÉ.HÁT SZERINTEM EZ NEM A LEGJOBB ÖTLET,MERT MÉG A VÉGÉN MÉG ROSSZABB IS LESZ EBBŐL.ÉS MEG NE TUDJA AZT AMÍG BIZTOSAN NEM TUD VALAKI SEGÍTENI H EZT BÁRKINEK IS ELMONDTAD.EZ NAGYON NEM NORMÁLIS DOLOG.EZ MOLESZTÁLÁS.ÖSZINTÉN ÉN SEM TOM H KÉRHETNÉL SEGÍTSÉGET DE AZT MONDANÁM H SZÓLJ EGY OLYAN FELNŐTTNEK AKIBEN MEGBÍZOL ÉS SZÓLNI KELL ILYEN GYERMEKVÉDELMISEKNEK VAGY NEMTOM KIKNEK DE EZ NYAGYON NEM JÁTÉK.ÉS PRÓBÁLD NE NAGYON ENGEDNI HA TUDOD.(kicsit összevissza amit írtam de a lényeg kivehető)
2010. márc. 16. 16:03
 44/97 anonim ***** válasza:
100%

NEm tudom mit nem lehet ezen elhinni, engem megeröszakolt az apám 7évesen és nem tudtam, hogy mi az, 14 évesen jött egyszer csak ez a kép és akkor értettem meg mi történt, de akkor már késő volt!

azonnal szólj a tanárodnak négyszemközt, apádnak meg ne mondj semmit!!!

21/L

2010. márc. 16. 16:08
 45/97 A kérdező kommentje:

Egyaltalan nem viccelek. Igen en vagyok a legjobb az osztalybol de most valahogy nem a helyesirasra figyeltem.En szereny csaladbol szarmazom es nem gazdag nem semmi nem is magyarazta nekem senki hogy mi az hogy sex vagy akarmi is. Tehat nem volt honnan tudjam hogy mi a jo es mi nem

Koszonom a segitseget holnap elmondok mindent az osztalyfonokomnek. De felek apatol mert nagyon megvaltozott es nem tudom meg mit csinalhatna velem.O s ugyanolyan rendes ember volt visszahuzodo, csak amiota elvaltak...Most hogy igy mondjatok mar felek tole a hazban is :( :( :( :( :(

2010. márc. 16. 17:23
 46/97 anonim válasza:
39%
Ha fél 8ig nem írod meg,hogy kamu, ip cím alapján rádküldöm a rendőrséget,esküszöm.
2010. márc. 16. 18:14
 47/97 anonim válasza:
100%
mért lenne kamu?
2010. márc. 16. 18:21
 48/97 A kérdező kommentje:

18:14 Jezusom itt inkabb te vagy a hulye. Na jo latom itt senki nem vesz komolyan nem is tudom miert fordultam hozzatok. Nem eleg nekem apukam es h a szuleim elvaltak es h anyukam nem is foglalkozik velem meg ram akarod tenni a rendorseget is?

Nem kamuzok higy amit akarsz az mar nem az en problemam hogy elhiszed vagy sem :) Aki hasznos valaszt adott annak nagyon szepen koszonom es megfogadom szolni fogok valakinek :)

2010. márc. 16. 18:59
 49/97 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnélek megijeszteni, de ilyen esetben rendőrségre SZÜKSÉG van. Azért, mert amit csinál, azt molesztálásnak hívják, és a törvény bünteti. A válaszoló azért akar szólni a rendőrségnek, mert ebben az esetben állampolgári kötelesség bejelenteni, ha egy kiskorút molesztálnak. Megértem, hogy nagy gond, hogy a szüleid elváltak, és édesanyáddal sem tartod a kapcsolatot, de ez nem menti fel édesapádat az alól, hogy törvénybe ütközőt csinál. Ha még most értesül a rendőrség, a bíróságon enyhébb ítéletre számíthat, hiszen MÉG nem létesített veled szexuális aktust. De szavaidból ítélve MEG FOGJA TENNI rövid időn belül, és szerintem te sem liliomtiprással, vérfertőző úton szeretnéd elveszteni a szüzességed. Van nagyszülőd esetleg, akihez fordulhatnál? Mondjuk már délután kellett volna szólni a rendőrségnek és a gyermekvédelmiseknek, de itt az idő megtenni! SOS!
2010. márc. 16. 19:11
 50/97 anonim válasza:
34%
Ilyen kamus faszt istenem .. ilyenek ássák már el magukat a gyep alá...
2010. márc. 16. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!