Apukam nagyon ciki modon tanitgat engem. Helyes amit csinal? Hagyam?
Apummal elek mert anyukamtol elvaltak.Es amiota betoltottem a 13-at azt monta hogy fontos dolgokat kell nekem tanitson.en nagyon szegyellos tipus vagyok ezert azt mondta hogy lassan a fiuk is kozeledni fognak hozzam mert szep vagyok es mert formas ez mit jelent pontosabban? Es megfogja a fenekem meg a mellem hogy szokjam a fiuk erinteset.
engem nagyion zavar es felek elmondani barkinek is.Anyummal nem tartom a kapcsolatot. kerlek segitsetek :(
na ez tuti kamu emberek nyissátok már ki a szemeiteket
a kérdező itt húzza az időt mint hogy elmenjen segitséget kérni vagy megkeresné az anyját de tuti nem igaz ez a kérdés ha még igaz is lenne én is 13 éves vagyok + ha anyuék elváltak volna meg ha nem tudnám h miaz a sex meg egyebek akkor is tuti elszöktem volna vagy elmondanám valakinek s énis szégyellős vagyok de nem engedném h fogdosson meg ilyenek szerintem te is élvezed vagy csak egy hülye unatkozó -val van dolgunk
NEm tudom mit nem lehet ezen elhinni, engem megeröszakolt az apám 7évesen és nem tudtam, hogy mi az, 14 évesen jött egyszer csak ez a kép és akkor értettem meg mi történt, de akkor már késő volt!
azonnal szólj a tanárodnak négyszemközt, apádnak meg ne mondj semmit!!!
21/L
Egyaltalan nem viccelek. Igen en vagyok a legjobb az osztalybol de most valahogy nem a helyesirasra figyeltem.En szereny csaladbol szarmazom es nem gazdag nem semmi nem is magyarazta nekem senki hogy mi az hogy sex vagy akarmi is. Tehat nem volt honnan tudjam hogy mi a jo es mi nem
Koszonom a segitseget holnap elmondok mindent az osztalyfonokomnek. De felek apatol mert nagyon megvaltozott es nem tudom meg mit csinalhatna velem.O s ugyanolyan rendes ember volt visszahuzodo, csak amiota elvaltak...Most hogy igy mondjatok mar felek tole a hazban is :( :( :( :( :(
18:14 Jezusom itt inkabb te vagy a hulye. Na jo latom itt senki nem vesz komolyan nem is tudom miert fordultam hozzatok. Nem eleg nekem apukam es h a szuleim elvaltak es h anyukam nem is foglalkozik velem meg ram akarod tenni a rendorseget is?
Nem kamuzok higy amit akarsz az mar nem az en problemam hogy elhiszed vagy sem :) Aki hasznos valaszt adott annak nagyon szepen koszonom es megfogadom szolni fogok valakinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!