Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Apukam nagyon ciki modon...

Apukam nagyon ciki modon tanitgat engem. Helyes amit csinal? Hagyam?

Figyelt kérdés

Apummal elek mert anyukamtol elvaltak.Es amiota betoltottem a 13-at azt monta hogy fontos dolgokat kell nekem tanitson.en nagyon szegyellos tipus vagyok ezert azt mondta hogy lassan a fiuk is kozeledni fognak hozzam mert szep vagyok es mert formas ez mit jelent pontosabban? Es megfogja a fenekem meg a mellem hogy szokjam a fiuk erinteset.

engem nagyion zavar es felek elmondani barkinek is.Anyummal nem tartom a kapcsolatot. kerlek segitsetek :(

2010. márc. 16. 13:05
 51/97 anonim válasza:
itt vmit gyorsan csinálj mert ez molesztálás vagy keresd fel anyudat v vmi mer a végén (nem akarok rád ilyeszteni) de rosz vége lehet
2010. márc. 16. 21:55
 52/97 anonim válasza:
100%
Ez nagyon durva és csúnya dolog az apukádtól!!! Remélem nem lett semmi baj:( Sikerült szólni valakinek??
2010. márc. 17. 11:37
 53/97 A kérdező kommentje:
Igen szoltam az osztalyfonokomnek azt mondta,hogy hazajon hozzank mikor hazajon apukam a munkabol :-s
2010. márc. 17. 13:44
 54/97 anonim ***** válasza:
100%
Mi történt, szóltam az unoka nővéremnek, ő gyermekvédelmiseknél dolgozik. Ne izgulj hamar vége lesz.
2010. márc. 17. 16:20
 55/97 anonim ***** válasza:
100%

Húú..Jól tetted,hogy szóltál.:)

Majd írd le,hogy mit történt..

2010. márc. 17. 16:20
 56/97 anonim ***** válasza:
16:20asból az első vagyok, a mi történt után ?-jel.Bocsánat!:)
2010. márc. 17. 16:21
 57/97 A kérdező kommentje:

Sziasztok ! Hat eljott az osztalyfonoknom.Nem reg ment el :) Es apa mindent tagadott, csak annyit vallt be,hogy tenyleg itt lenne az ideje megbeszelnunk par dolgot. Marmint en meg o. Azt mondta az osztalyfonokom,hogy nem letezik ,hogy semmi ne legyen igaz ebbol hisz en nem olyan lany vagyok aki ilyeneket kitalal.Azt mondta apukamnak,ha megegyszer lesz egy ilyen es en szolni fogok neki (mert szolni fogok) akkor hivja a rendorseget. Azt mondta apa,hogy nem volt es nem is lesz tobb ilyesmi.

Most meg miutan elment az osztalyfonok azt mondta,hogy o nem akar rosszat csak bevezetest tart az eletbe :|

Most varok ha megint csinal valamit majd nem engedem es szolni fogok az osztalyfonokomnek.

Azthittem roszabb lesz vagy apa megver hogy miert szoltam de most nincs gaz :-s ...

2010. márc. 17. 19:29
 58/97 anonim ***** válasza:
100%
:( Hallod nagyon vigyázz magadra. Remélem nem fog semmi rossz történni. Szorítok.
2010. márc. 17. 21:11
 59/97 A kérdező kommentje:
Koszi szepen en is remelem.Most minden mozdulatat figyelem apanak :-s De mar komolyan ejjel felek nehogy bejojjon a szobamba :-s :( Ezt igy nehez elviselni egy anya nelkul.
2010. márc. 17. 21:29
 60/97 anonim ***** válasza:
100%

én is apukámmal laktam, de ö nagyon vigyázott a szüzességemre, ( mig el nem b{tam)ez nem normális!

Vigyázz magadra kis virágszál. És azonnal fordulj szociális gondozóhoz- azonnal!

Ha pedig kamuzol, kabbee.

2010. márc. 18. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!