Apukam nagyon ciki modon tanitgat engem. Helyes amit csinal? Hagyam?
Figyelt kérdés
Apummal elek mert anyukamtol elvaltak.Es amiota betoltottem a 13-at azt monta hogy fontos dolgokat kell nekem tanitson.en nagyon szegyellos tipus vagyok ezert azt mondta hogy lassan a fiuk is kozeledni fognak hozzam mert szep vagyok es mert formas ez mit jelent pontosabban? Es megfogja a fenekem meg a mellem hogy szokjam a fiuk erinteset.
engem nagyion zavar es felek elmondani barkinek is.Anyummal nem tartom a kapcsolatot. kerlek segitsetek :(
2010. márc. 16. 13:05
91/97 anonim válasza:
Apuci nevét címét,had kúrjam meg egy kicsit tuti nem lesz kedve utánna akárkihez is hozzá nyúlni.Együtt érzéssel a segg hentes
92/97 anonim válasza:
Jézusom vannak ilyen novellák? Ő.Ő
94/97 anonim válasza:
Mi volt a címük a novelláknak?
96/97 anonim válasza:
Nyilván azóta megdugta.De kell idő,hogy történhessen valami,és majd írhasson sírós üzenetet,hogy megerőszakolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!